Prodej rodinného domu, Zámrsk - Janovičky, 99 m2 (ID: 1476887)

Zámrsk, Janovičky

2 980 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků
Hypotéka od 14 202 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZámrsk, Janovičky
ID88719
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná99 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy331 m2
Plocha nemovitosti3352 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaVodovod, Studna
Garáž
Sklep

Origo partneři v Zámrsku

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům o celkové užitné ploše 99 m2 s dispozicí 3+kk se zahradou na pozemku o výměře 907 m2 v lokalitě Janovičky u Zámrsku, 5 minut od Vysokého Mýta. Předmětem prodeje je také pozemek o ploše 2.445 m2, který je vzdálen 820 m od rodinného domu.

Tato nemovitost se nachází v klidném místě, obklopeném zelení a krásnou přírodou, která vybízí k relaxaci a úniku od každodenního shonu. Ideální pro ty, kdo hledají harmonii s přírodou, ale zároveň nechtějí být daleko od moderního života.

Velkým benefitem je vynikající dopravní dostupnost, a to i díky nově budované dálnici D35.

V přízemí jsou 3 pokoje, koupelna s WC, komora/sklep, technické místnosti, prádelna, garáž a schodiště do patra. V patře domu je prostorná půda s možností realizovat rozšíření nemovitosti stavbou bytů v podkroví a stejná příležitost je i v přízemí, a to rozšíření nemovitosti přebudováním technických místností na bydlení. Získáte tak nové obytné prostory, což je jedna z nejlepších možných investic, jaké stavebnictví nabízí.

Dům je napojen na obecní vodovodní řád a kanalizaci. Na pozemku vlastní kopaná studna. Dům i zahradu si lze zmodernizovat k Vaší představě.

Autobusová zastávka vzdálená 780 metrů, vlaková stanice Zámrsk vzdálená 1 km, železniční trať Praha – Česká Třebová. Bezproblémová automobilová doprava do přilehlých měst Vysoké Mýto (5 min.), Choceň (11 min.), Holice (11 min.), Chrudim (23 min.), díky D35 se v blízké budoucnosti zkrátí časy příjezdů.

Kompletní občanská vybavenost je dostupná v Zámrsku vzdáleném 4 min, další občanská vybavenost je ve Vysokém Mýtě.

Umíme zajistit dotaci na energeticky úsporné řešení (zateplení fasády, stropu, sklepa, výměnu oken, FVE, popřípadě soláry a tepelného čerpadla) až do výše 2 mil. Kč, včetně zajištění výhodného úvěru s dotovaným úrokem.

V případě jakýchkoli dotazů nebo sjednání termínu prohlídky Nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zámrsku.