Prodej rodinného domu, Dolní Dunajovice, Úzká, 103 m2

Úzká, Dolní Dunajovice

7 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, kompletní cena včetně finálního dokončení, včetně právního servisu
Hypotéka od 38 078 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaÚzká, Dolní Dunajovice
ID202419
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná103 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy70 m2
Plocha nemovitosti264 m2
Plocha zahrady194 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti62.4 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Parkování
Nízkoenergetický

Origo partneři v Dolních Dunajovicích

Popis

Představujeme Vám novostavbu domu, která nese název Vilabyty Dolní Dunajovice nacházející se ve stejnojmenné obci v srdci jižní Moravy. Tento moderní dům s 2 bytovými jednotkami je situován v klidné ulici Úzká, nedaleko centra obce, která je vyhledávaná díky svému jedinečnému prostředí a kultuře. Každý z vilabytů nese jméno spojené s historií obce, a sice Florián a Vilém. Dispozici tvoří 4+KK s přízemím a klidovou zónou v podkroví s 2 vikýři zvětšující prostor a orientací oken na všechny světové strany s dostatkem světla. Vilabyt jménem Florián s užitnou plochou 103 m2 zastavěnou plochou 70 m2, a pozemkem o výměře 264 m2 sestává ze zahrady ideální pro rodinné grilování či venkovní odpočinek, a zpevněných ploch určené k parkování pro 2 auta.

Projekt je navržen s možností dokončení podle Vašich požadavků a přání. Materiálové dokončení je zahrnuto v rámci prodejní ceny projektu, čeká Vás tedy výběr dekorů dlažeb a obkladů, několika odstínů podlahové krytiny v dekoru dřeva, stejně jako výběr dveřního kování. Doporučíme vám rovněž spolehlivá kuchyňská studia pro výrobu kuchyní.

Klíčové vlastnosti vilabytu Florián:
• Elektrické podlahové vytápění
• Elektrické termostaty pro ovládání teplot podlahového vytápění s WI-FI modulem v každém z pokojů
• Příprava na krbová kamna
• Okna - Izolační trojskla
• Energetická třída "B"
• SPC minerální podlahy v dekoru dřeva
• Rakouské falcové dveře DANA
• Zdivo tloušťky 450 mm YTONG LAMBDA
• Klimatizační jednotky Hisense
• Příprava na Wallbox k nabíjení elektromobilů
• Příprava na FVE
• 2 koupelny – vana, sprchová kout, 2 WC
• Kovové brány na míru - příprava pro elektromotor
• El. příprava na vnitřní alarm a venkovní sirénu
• Propojení zahrady a obývacího prostoru velkým HS portálem
• Nádrž na dešťovou vodu o objemu 3 m3, pro zavlažování zahrady

Více informací o dostupných standardech - individuálně s makléřem.
Za zmínku stojí kvalitní zpracování, ale také energetická efektivita a možnosti přizpůsobit si interiér podle vlastních preferencí.

Lokalita Dolní Dunajovice je vyhledávaná nejen díky své krásné přírodě, vinicím a klidné atmosféře, ale také díky skvělému dopravnímu spojení. Dobrá dostupnost do Rakouska, Brna a Mikulova nabízí mimo jiné pracovní příležitosti v zahraničí, což je jedním z důvodů, proč lidé tuto oblast stále častěji volí k bydlení.
Obec navíc nabízí pestré kulturní vyžití – najdete zde mnoho volnočasových aktivit pro děti i dospělé, včetně sportovních klubů, kulturních akcí a spolků.

K financování koupě těchto jednotek Vám postačí 20 % vlastních zdrojů na základě budoucí kupní smlouvy, na jejichž základě investor dokončí jednotlivé Vilabyty. Dalších 70 % kupní ceny se hradí po podpisu kupní smlouvy a zbývajících 10 % po kolaudaci.

Vilabyty Dolní Dunajovice jsou ideální volbou pro rodiny, které hledají klidné bydlení s možnostmi nastěhování se v dohledném termínu a možností se realizovat při dokončení domu.

Budeme se na Vás těšit při prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Dunajovicích.