Pronájem bytu 1+kk, Praha - Smíchov, Kobrova, 59 m2

Kobrova, Praha, Smíchov

28 000 Kč
/za měsíc
+ poplatky
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKobrova, Praha, Smíchov
IDKobrova
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná50 m2
Patro2. z 8
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha59 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti94 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Nízkoenergetický

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu nový, moderní byt 1+kk o rozloze 50 m² s balkónem (6,5 m²), sklepem (2,5 m²) a prostorným garážovým stáním. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží novostavby Vitality Rezidence v exkluzivní rezidenční čtvrti Hřebenky.

Tento luxusní, bezbariérový byt nabízí komfortní bydlení a zahrnuje:
• Vstupní halu (7,8 m²) s vestavěnou skříní
• Prostornou koupelnu (9,1 m²) vybavenou pračkou, sprchovým koutem a toaletou
• Obývací pokoj s velkou francouzskou postelí, rozkládací sedačkou, velkoplošnou TV, jídelním a psacím stolem
• Plně vybavený kuchyňský kout se všemi spotřebiči, včetně myčky a indukční varné desky
• Prostorný balkón se skleněným zahradním stolem a židlemi

Byt je nadstandardně vybaven dřevěnými dubovými podlahami, bezpečnostními vstupními dveřmi a centrálním vytápěním. Díky velkoformátovým oknům orientovaným na jihovýchod je byt světlý po celý den a nabízí krásný výhled do zeleně.

Vitality Rezidence představuje prémiové bydlení v exkluzivní lokalitě, přímo u parku Sacre Coeur a zahrady Kinských, v centru Prahy a jen pár kroků od obchodního centra Nový Smíchov. Centrální recepce poskytuje nadstandardní služby 24 hodin denně; bezpečnost a soukromí zajišťuje kamerový a čipový systém.
Životní komfort zvyšují společenské prostory jako klubový lounge s jídelnou, knihovnou a PC koutkem, fitness, kinosál a venkovní relaxační zóna. Tyto prostory podporují komunitní život a umožňují užít si společenské aktivity s rodinou a přáteli.

Rezidence se nachází ve velmi výhodné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a vynikající dopravní dostupností – stanice metra B Anděl je pouhých 5 minut chůze od domu.

Ideální místo pro klidné bydlení, vhodné pro seniory nebo mladý pár. Umístění vedle zeleně a v blízkosti stanice metra nabízí jedinečnou kombinaci klidu a výborné dostupnosti do centra města s kompletní občanskou vybaveností.

Podmínky nájmu:
• Měsíční nájemné: 28 000 Kč
• Poplatky: 12 000 Kč (zahrnují úklid a žehlení v objemu 5 hodin měsíčně, elektřinu, plyn, teplou a studenou vodu, internet a kabelovou TV)
• Kauce: ve výši jednoho měsíčního nájmu včetně poplatků
• Provize RK: ve výši jednoho měsíčního nájmu + DPH (hradí nájemce)

Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!