Pronájem bytu 2+1, Litvínov - Horní Litvínov, Valdštejnská, 49 m2

Valdštejnská, Horní Litvínov

10 500 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaValdštejnská, Horní Litvínov
IDMR13235
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná49 m2
Patro1. z 12
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha49 m2
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku 2+1 s balkónem o celkové výměře 49 m2. Dům prošel kompletní revitalizací (fasáda vč. zateplení, střecha, plastová okna, vchodové dveře, společné rozvody). Byt je po rekonstrukci, nachází se ve zvýšeném přízemí, součástí je sklepní kóje. Volné ihned.
Nájemné činí 10.500,-Kč/měsíčně bez záloh za služby a energie.
Pouze slušní a pracující nájemníci. Nutno složit provizi RK 10.500,-Kč, vratnou jistinu 10.500,-Kč a skládá se vždy dopředný nájem.
Veškerá občanská vybavenost v blízkosti. Více informací u uvedeného makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Litvínově.