Prodej rodinného domu, Brno - Jehnice, 112 m2

Brno, Jehnice

11 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 57 141 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBrno, Jehnice
IDE1336L032
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná103 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy124 m2
Podlahová plocha112 m2
Plocha nemovitosti251 m2
Plocha zahrady70 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod, Studna
Výtah
Parkování

Origo partneři v Brně

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto rodinného domu v žádané lokalitě městské části Brna, v Jehnicích, nacházejících se asi 15 minut od centra Brna. Tento cihlový dům prošel částečnou rekonstrukcí, která zahrnuje zateplení domu, nové rozvody vody v plastu, elektřiny v mědi a plastová okna.
Rodinný dům o dispozici 3+1 a užitné ploše cca 112 m2 stojí na pozemku o celkové výměře 251 m2 a lze jej rozšířit o půdní vestavbu. Vytápění a příjemné teplo domova i v chladných zimních večerech zajišťuje nejen plynový kotel, ale také krbová kamna v jednom z pokojů, která navíc dodávají domovu útulnou atmosféru.
Vysoký standard umožňují také veškeré sítě - plyn, elektřina, obecní vodovod a kanalizace. Velkou výhodou je i vlastní studna s pitnou vodou.
Váš nový domov nabízí nejen pohodlí uvnitř, ale také venku. Dvůr s možností vjezdu a zahrádka Vám poskytnou luxus v podobě bydlení ve městě, se zachováním soukromí a klidem bydlení na venkově, kde budete obklopeni přírodou.
Brno - Jehnice je městská část na severním okraji statutárního města Brna. Jehnice nabízí veškerou občanskou vybavenost a veškerý komfort, který si ve svém životě přejete a potřebujete. Nachází se kolem Jehnického potoka a její okolí tvoří především zalesněné území Soběšické vrchoviny, díky čemuž je využívána jako turistické a rekreační zázemí pro obyvatele Brna.
Pro Vaši lepší představu o Vašem novém domově, přidáváme i vizualizace některých místností.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán a z tohoto důvodu je uvedena třída G.
Tento domov je připraven poskytnout Vám a Vaší rodině komfort, bezpečí a klid. Neváhejte, objednejte si prohlídku ještě dnes a učiňte první krok k životu ve Vašem snovém domově!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.