Pronájem bytu 1+kk, Brno, Křepelčí, 33 m2

Křepelčí, Brno

12 900 Kč
/za měsíc
+ 1900,- Kč zálohy na služby + elektřina nahlášená na nájemníka + vratná kauce + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKřepelčí, Brno
ID2024025
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná33 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím pronájem bytu 1+kk s balkonem ve velmi žádané lokalitě na Kamechách ul. Křepelčí. Jedná se o novostavbu bytového domu, jehož kolaudace proběhla letos v červenci 2024. Byt je situovaný ve 4.NP domu s výtahem a bezbariérovým přístupem.
CP bytu činí 33,17 m2 , z toho plocha bytu 29,47 + balkon 3,70 m2 .

Dispozice: chodba 3,51 m2, pokoj s kuchyní 21,26 m2, koupelna a WC 4,46 m2, balkon 3,70 m2.
Byt se nabízí nezařízený nábytkem: pouze nová kuchyňská linka + sklokeramická varná deska, vestavěná trouba, digestoř, lednice a myčka. Koupelna je vybavená sprchovým koutem, umyvadlem, zrcadlem včetně světla a nachystaný odpad pro automatickou pračku. Ve všech místnostech nainstalována stropní svítidla a garnyže pro pověšení záclon. Orientace bytu JV.
Podlahy v předsíni a koupelně s WC keramický obklad i dlažba. Obytná místnost plovoucí podlaha. Okna plastová, dodatel dálkového přívodu tepla a ohřevu vody Brněnské teplárny.

Byt je vhodný pro max. 2 osoby, pracující nebo studenty. K nastěhování 1.10.2024
Měsíční nájemné činí 12.900,- Kč + zálohy na služby 1900,- Kč/měsíčně. Elektřina nahlášená přímo na nájemníka.
Internet (Vodafone nebo Netbox) a TV nahlášen přímo na nájemníka.
Majitel požaduje 1 vratnou kauci.

K bytu je dále možné pronajmout sklep (4,64 m2) za cenu 400 Kč/měsíčně ke kterému je přístup výtahem do 1.PP domu a parkovací stání ve 3.PP domu v zakladači za 1500 Kč/měsíčně.

Dům se nachází v klidné lokalitě s přírodou na dosah a dostupností do centra Brna – MHD, tak přístup na D1. V okolí školky, sportoviště, velkoobchod Albert, restaurace Kam jinam. K Brněnské přehradě je to přibližně 20min pěšky a 5 min. k Žebětínskému rybníku.

Těšíme se na vás na prohlídkách.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Brně.