Prodej rodinného domu, Vítkovice, 209 m2

Vítkovice

14 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 69 103 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVítkovice
ID0253-NP01991
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná209 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti2996 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Vítkovicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele nemovitosti Vám nabízíme prodej rodinného domu / roubenky s číslem popisným v obci Vítkovice v Krkonoších. Obec Vítkovice v Krkonoších leží v Libereckém kraji a nabízí základní občanskou vybavenost jako nově vystavená a moderně vybavená MŠ, ZŠ (1. stupeň), pošta, sbor dobrovolných hasičů, kulturní dům, obchod s potravinami a doplňkovým zbožím, fotbalové a volejbalové hřiště. Vítkovice jsou ideálním výchozím bodem pro pěší a cykloturistiku. Dvoračky, Horní Mísečky, Rezek, Rovinka, Zlaté návrší, jsou dostupná jak na kole, tak pěšky. Tato oblast je velmi vyhledávanou rekreační oblastí s řadou lyžařských areálů jako Skiareál Aldrov, Aldrov, Skiareál Vurmovka, areál Janova Hora. V blízkosti se nacházejí i upravované běžecké tratě a okruhy.

Součástí prodeje je souhrn pozemků o celkové výměře 2.996 m2 (zastavěná plocha a nádvoří o výměře 306 m2, plocha 101 m2, trvalý travní porost / zahrada 2.119 m2 a trvalý travní porost / příjezdová cesta o výměře 470 m2).

Nemovitost Vám nabízí sklípek, v 1. NP: závětří, zádveří, lyžárnu, saunu, 2x chodbu, společenskou místnost 36 m2, kuchyňský kout, špíz, pokoj s vlastním sociálním zařízením a toaletu. Kuchyňský kout je vybaven sklokeramickou varnou deskou, kávovarem, mikrovlnnou troubou a dalším. V 2. NP naleznete prostornou chodbu 14,8 m2, pokoj 23 m2 s vlastním sociálním zařízením 6,2 m2, pokoj 23 m2, pokoj 26 m2 a sociální zařízení 3,9 m2. Aktuálně nemovitost poskytuje ubytování pro 16 osob ve 4 ložnicích. Půdorysy domu jsou k dispozici u makléřky nemovitosti.

Roubenka je vybavena kachlovými kamny a stylovým selským ručně vyráběným masivním nábytkem z trámů, který nabízí příjemnou atmosféru horské chalupy. Kamna vytopí celou roubenku, mají horkovzdušný výměník rozvedený do všech pokojů a vodní výměník pro ohřev vody, radiátory a žebříky v koupelnách. Vytápění dále řešeno elektrickými topnými fóliemi ve stěnách, v pokojích a udržují teplo v noci. V nemovitosti dále přípojka na pračku, satelit Skylink, wifi Vodafone a zabezpečovací zařízení s napojením na GSM. Nemovitost se prodává s kompletním nábytkem.

Na pozemku se nachází bazénová nádrž se schůdky a vodou z povrchových pramenů + panely na ohřev vody, volné prostranství, ohniště s posezením, zahradní nábytek, udírna, gril na mramorové desce, zastřešení i otevřená terasa k posezení, pískoviště a houpačky. Součástí prodeje je i zahradní domek na nářadí.

Nemovitost byla kompletně dokončena v r. 2006, celo roubená stavba, střecha hliník s posypem, okna plast. Dům je napojen na bio septik se zemním filtrem, na pozemku studna vrt 70 m s posílením přírodních pramenů Krnap. K dispozici kompletní projekt. dokumentace. PENB není k dispozici.

Parkování u nemovitosti, příjezdová cesta až k domu. V zimním období, když napadne sníh, se parkuje na parkovišti u hotelu Praha, jelikož nemovitost leží v těsné blízkosti sjezdovky.
Přesun si zajišťuje majitel sněžným skútrem.

Pro více informací neváhejte kontaktovat makléřku nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vítkovicích.