Prodej rodinného domu, Kralupy nad Vltavou, Josefa Janury, 250 m2

Josefa Janury, Kralupy nad Vltavou

7 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně provize
Hypotéka od 38 078 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJosefa Janury, Kralupy nad Vltavou
ID00427
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná250 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha250 m2
Plocha nemovitosti580 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Kralupech nad Vltavou

Popis

Prodej rodinného domu, 250 m2 - Kralupy nad Vltavou, Zeměchy

Hledáte místo, kde si můžete vytvořit svůj vysněný domov? Nabízíme jedinečnou příležitost koupě rodinného domu v malebné části Kralup nad Vltavou - Zeměchy. Tento samostatně stojící dům z roku 1998 o rozloze 250 m2 čeká na nového majitele, který v něm vdechne život svými představami o bydlení. Přilehlý pozemek o velikosti 452 m2 nabízí dostatek prostoru pro zahradu, odpočinek či hry s dětmi.

Charakteristika domu:

- dům je přípraven k bydlení a vyžaduje částečnou rekonstrukci: balkón, okapy, svody, příprava pro vodní retenční nádrž (lze čerpat dotace), obklad části fasády, plot (materiál k dispozici)
- Vytápění zajišťuje plynový kotel a ústřední topení. Topení je rozvedené po celém domě včetně podkroví a sklepa, samostatný plynový ohřívač na vodu
- nové rozvody elektřiny, vody a odpadu
- napojen na veřejnou kanalizaci a plynovod.
- dům má 2 zdroje vody: městský vodovod a užitková voda z vlastní studny (lze čerpat dotace)

Lokalita a dopravní spojení:

Zeměchy jsou synonymem klidu a blízkosti přírody. Přesto se do centra Prahy dostanete pohodlně vlakem za pouhých 34 minut nebo autem za 18 minut. Výborná dostupnost na dálnici a síť MHD (vlak, autobus) zajistí, že vám bude všechno na dosah ruky. Dům se nachází ve "slepé" ulici a je na velmi klidném a tichém místě.

Pro milovníky přírody je v okolí nespočet možností pro výlety a aktivní odpočinek, což činí tuto lokalitu ideální jak pro rodinný život, tak pro ty, kdo hledají únik od ruchu velkoměsta.

Využijte tuto jedinečnou šanci, ať už sníte o vlastním rodinném hnízdě nebo hledáte investiční příležitost. Dům má obrovský potenciál!

Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!