Prodej rodinného domu, Žižkovo Pole, 300 m2

Žižkovo Pole

10 350 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 49 325 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽižkovo Pole
IDH00124
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná270 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha300 m2
Plocha nemovitosti1527 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Žižkovu Poli

Popis

Cenu uvádíme včetně provize, poplatků a právního servisu.
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům s velkorysými dispozicemi v přízemí i zvýšeném podkroví, v klidné lokalitě historické obce Žižkovo Pole. Dům byl před několika lety postupně kompletně rekonstruován včetně přístavby dalších místností se záměrem zřízení rodinného penzionu. V podkroví vzniklo několik samostatných pokojů a původní hospodářské prostory byly přebudovány na společenskou místnost s barem a krbem.
Objekt je připojený na elektřinu, veřejnou vodu a plyn, odpady jsou svedeny do jímky. Ústřední vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel, případně kotel na tuhá paliva.
Na obytnou část navazuje prostorná garáž s vjezdem ze silnice a průchozí do uzavřeného dvora. Dům obklopuje rovinatá okrasná zahrada, užitková zahrada je přes silnici a lze v ní zřídit několik parkovacích míst.
Součástí prodeje je také lesní pozemek o výměře 320 m2 v extravilánu obce.
Dispozicemi a komfortním vybavením dům vyhovuje požadavkům na pohodlné bydlení pro velkou rodinu, případně pro podnikání v ubytovacích službách. Prodává se včetně vybavení.
Žižkovo Pole leží 4 km od Přibyslavi v kraji Vysočina a žije zde téměř 400 obyvatel. V obci je obchod, mateřská škola, obecní úřad i knihovna.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto inzerujeme třídu G.
Veškeré informace včetně náhledu do stavební dokumentace vám rádi poskytneme při prohlídce, kdykoli zavolejte. Těšíme se na vás.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Žižkovu Poli.