Prodej pozemku pro bydlení, Předboj, 1034 m2

Předboj

6 400 000 Kč
/za nemovitost
nejnižší podání
Hypotéka od 30 501 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaPředboj
ID503AD24167S
Plocha nemovitosti1034 m2

Origo partneři v Předboji

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce pozemek v obci Předboj, určený k výstavbě RD.
Jedná se o slunný, rovinatý pozemek s celkovou výměrou 1034 m2 v žádané rezidenční lokalitě Předboj (Praha-východ) s luxusními rodinnými domy. Parcelní č.170/14 (orná půda, 242 m2) a p. č. 60/6 (orná půda, 792 m2) tvoří funkční celek.

Elektronická aukce se bude konat dne: 13.11.2024 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací včetně kontaktu na aukčního specialistu na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzQ2OTU=

Pozemek s jihozápadní orientací je situován v zeleni, je přístupný z obecní asfaltové komunikace, nachází se mimo hlavní silnici (ulice Pod Kapličkou) a neleží v záplavové zóně. Do budoucí zahrady možno zakomponovat již vzrostlé stromy.

Územní plán: pozemek je zařazen v plochách BM (plochy bydlení městského typu), míra zastavitelnost je 25%.
K pozemku je vydáno platné stavební povolení s projektem moderního funkcional. dvoupodlažního RD se zastavěnou plochou cca 191m2. Dispozice 6+1/2T/2G, s příslušenstvím (4x koupelna, prádelna, technická místnost, sklad, 2x šatna, zádveří, chodba), s celkovou užitnou plochou cca 350 m2.

Projekt je možné upravit dle přání majitele změnou před dokončením stavby bez celého martiria se stavebním povolením. Případně je možné rozdělení či jiná výstavba, neboť regulativy v obci nestanovují některé limity.
Dostupnost sítí: sítě (el., voda, kanalizace) přivedeny na pozemek, bez nutnosti zásahu do pozemní komunikace, plyn v obci není zaveden. Kapacita vodovodu i kanalizace je pro pozemek „rezervována“ již bez dalších nákladů.
Občanská vybavenost: V obci je mateřská škola, praktický lékař, několik obchodů a restaurací, dětské hřiště, sportovní areál a golfové hřiště s restaurací - Yard Resort. Plánuje se výstavba sportoviště u rybníka. Další občanskou vybavenost naleznete v sousedních obcích (Líbeznice, Odolena Voda, Neratovice). V okolí cyklostezky, rybník.

Dopravní dostupnost: Výborná dostupnost do Prahy, až do centra na Václavské nám. cca 20 km jízdy, k OC Letňany Praha pár minut. Neratovice i Odolena Voda cca 5 km. Autobusová zastávka (bus č. 368 – Ládví, a bus č. 658 – Neratovice, Odolena Voda) v docházkové vzdálenosti cca 400 m.

Dle LV č. 830
Vše v katastrální území Předboj, obec Předboj, okres Praha - východ
Adresa: ulice Pod Kapličkou, Předboj
pozemek par. č. 170/14 (výměra 242 m2 – orná půda) a p. č. 60/6 (výměra 792 m2 - orná půda)

Možnost financování nemovitosti hypotečním úvěrem je třeba prověřit u konkrétní instituce.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem k případné reklamaci vlastností předmětu aukce.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

GPS: 50.225288711, 14.48141082

Prohlídka se konat nebude, zájemci si mohou prohlídnout nemovitost na místě individuálně dle..

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Předboji.