Prodej rodinného domu, Hradec nad Moravicí, 90 m2

Hradec nad Moravicí

Cena na vyžádání

včetně provize a právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHradec nad Moravicí
ID54
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná90 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha90 m2
Plocha nemovitosti1369 m2

Origo partneři v Hradci nad Moravicí

Popis

Nabízíme prodej domu 3+1, stodolu s garáží a pozemek v Domoradovicích.

Tato nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří si chtějí své budoucí bydlení upravit podle vlastních představ. Samotný dům a stodola s garáží se nachází na pozemku s celkovou plochou 1369m², kde se nabízí prostor i pro novou výstavbu. Tento objekt před rekonstrukcí umožňuje nový začátek, kde se můžete realizovat a vytvořit domov dle vlastního vkusu.

Dispozice domu k rekonstrukci lze vidět na půdorysu. Nabízí kuchyni s kamny, 3 pokoje, předsíň, koupelnu a wc. Prostor na půdě nabízí další možnosti.

Zastavěná plocha domu 121m². Zastavěná plocha stodoly 143m². Pozemek pod domem a stodolou celkem 469m². Součástí prodeje je také pozemek 900m², nyní jsou na tomto pozemku vzrostlé plodící jabloně.

Voda je zde napojena obecní. V minulosti se využívala studna, která je na pozemku. Na pozemku před domem je také žumpa. Elektřina a plyn je v domě naveden. V domě byly také udělány rozvody topení, vody a elektřiny v jednotlivých místnostech. Dům je částečně podsklepený.

Co se týče vzdáleností od okolních obcí:

Domoradovice leží přibližně 4 km od obce Melč.
Do Žimrovic přibližně 3km, Hradec nad Moravicí je vzdálený asi 6 km.
Do Opavy a Vítkova to je asi 14km.

Pro bližší informace mě kontaktujte.
Umíme Vám také zařídit financování této nemovitosti prostřednictvím našich partnerů.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hradci nad Moravicí.