Prodej rodinného domu, Hořín, 156 m2

Hořín

16 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 80 540 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHořín
IDER-84
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná156 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha156 m2
Plocha nemovitosti1169 m2

Origo partneři v Hoříně

Popis

Váš nový domov v srdci přírody, kde se rodinné sny stávají skutečností

Hořín - malebná obec, kde každý den začíná i končí ptačím zpěvem. Tady čeká váš nový rodinný dům, který není jen stavbou z cihel a malty, ale místem, kde budete společně tvořit nezapomenutelné okamžiky.

Představte si: Vaše děti běhají po prostorné zahradě o rozloze 1169 m2, kde mohou stavět bunkry, pořádat pikniky nebo se bavit u venkovního bazénu (ten prostor na něj tam skutečně je). Vy si užíváte šálek kávy na terase s výhledem na okolní zeleň, zatímco slunce zapadá za obzor. Je to život v harmonii, kde máte vše, co potřebujete, nadosah ruky.

156 m2 užitné plochy nabízí komfort pro každého člena rodiny a světlé, prostorné pokoje, vytvoří prostředí, kde se každý bude cítit jako doma. Moderní kuchyně čeká na nedělní palačinky, obývací pokoj láká k rodinným večerům u krbu, a ložnice? Ta bude vaším soukromým útočištěm po náročném dni.

A teď si představte tu pohodlnost. Vaše dvě auta bez problémů zaparkují v velké garáži pro dvě vozidla, takže už nikdy nebudete řešit parkování nebo ranní škrabání skla. Zámková dlažba se právě dokončuje a i tento detail, tak bude bez starostí pro budoucí majitele.

Hořín, kromě své klidné atmosféry, nabízí pestré možnosti pro trávení volného času. Přímo v obci se nachází barokní zámek Hořín obklopený nádherným parkem, kde můžete s rodinou podnikat pohodové procházky, venkovní aktivity s dětmi nebo romantické pikniky.

Milujete cyklistiku nebo procházky u vody? Nedaleký Hořínský kanál je oblíbenou destinací pro cyklisty i pěší, a poskytuje úžasné výhledy na místní krajinu. Vodní sporty nebo rybaření si můžete užít na řece Vltavě, která protéká nedaleko. A pokud máte rádi delší procházky, vydejte se na výlet po značených turistických trasách vedoucích podél řeky a lesů.

Pro rodiny s dětmi je skvělá zpráva, že okolí Hořína nabízí řadu sportovních a kulturních aktivit. Nedaleké dětské hřiště či sportovní areál v Mělníku poskytnou ideální prostředí pro aktivity s malými i většími dětmi. V zimě můžete vyrazit na bruslení na místním kluzišti nebo se věnovat běžkaření v okolí.

Hořín navíc těží z blízkosti Mělníka, kde máte po ruce školy, školky, obchody i zdravotní péči. Tím vším získáte ideální kombinaci poklidného bydlení a blízkosti veškeré občanské vybavenosti, kterou rodina potřebuje.

Pokud hledáte místo, kde se vaše děti budou moci volně rozvíjet a vy si budete užívat každý moment života and 8211 je to právě tady. Rodinný dům v Hoříně není jen investicí do nemovitosti, ale investicí do vaší budoucnosti a štěstí celé rodiny.

Staňte se součástí této malebné komunity a přijďte si prohlédnout váš nový domov. Zarezervujte si prohlídku ještě dnes a začněte psát novou kapitolu svého rodinného příběhu.

-

Zamilujete se. To vám slibujeme. Těšíme se na setkání při prohlídce

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hoříně.