Pronájem bytu 3+kk, Kroměříž, Brandlova, 84 m2

Brandlova, Kroměříž

17 000 Kč
/za měsíc
17.000,-Kč nájemné + energie (voda + elektřina) nájemník si přepíše na sebe + vratná kauce ve výši jednoho nájmu + služby RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBrandlova, Kroměříž
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná84 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Kroměříži

Popis

Rádi Vám představujeme a zprostředkujeme pronájem úžasného bytu 3+kk na skvělé adrese ulice Brandlova v Kroměříži.

Podkrovní byt 3+kk s klimatizací, je umístěný na třetím nadzemním podlaží, má obytnou plochu přibližně 84m2. Celý dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí a vznikly zde tři bytové jednotky.

v Podkrovním bytě 3+kk vznikl úžasný a nápaditý interiér ve kterém bylo využito každého místa. Dominantou tohoto interiéru je propojený obývací pokoj s nadstandartním kuchyňským koutem a úložným prostorem pod okny.

Kuchyňská linka, je plně vybavená a pro vášnivé kuchaře je zde k dispozici vše co je třeba (vestavná lednice, myčka nádobí, indukční varná deska, elektrická horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba - vše značka Whirpool).

Dva menší pokoje jsou umístěny do klidné ulice. V jednom z pokojů je schodiště do patra, kde vzniklo místo například pro uložení věcí denní potřeby. Další takové místo se nachází nad koupelnou.

Byt má samostatné odečty energií, vytápění je řešeno podlahovým vytápěním, klimatizací, ústředním elektrickým kotlem.

Byt má k dispozici sklep o velikosti 10m2.

Velkou výhodou je adresa, na které se nemovitost nachází. Ulice Brandlova má výbornou polohou. Je to odsud kousek do města, v okolí domu je základní škola, nedaleko mateřská škola, ale i další občanská vybavenost. Dopravní spojení zajišťují autobusy MHD. Kolem města Kroměříže vede dálnice D1 s rychlým dosahem města Brna nebo Zlína. Kolem města Kroměříže slouží dálnice jako obchvat města.

Volný okamžitě.

Požadavky: slušní pracující lidé, nekuřáci a zájemci bez zvířat

Náklady na bydlení: 17.000,-Kč nájemné + energie (voda + elektřina) nájemník si přepíše na sebe + vratná kauce ve výši jednoho nájmu + služby RK

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Kroměříži.