Pronájem bytu 1+1, Chomutov, Komenského, 38 m2

Komenského, Chomutov

9 987 Kč
/za měsíc
Bez záloh na služby a energie., včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKomenského, Chomutov
ID00300
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná38 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha38 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Chomutově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Tak tohle je opravdová "perlička", protože vám nabízím k pronájmu velmi hezký a příjemný byt, který je navíc ve velmi slušné lokalitě města. Jedná se o ulici Komenského v Chomutově, která se nachází nedaleko Globusu a Střední školy ESOZ.

Dispozice bytu je 1+1 bez balkonu, plocha je 38 m2, byt je ve výborné kondici, je zde opravdu velká a prostorná kuchyňská linka, plovoucí podlahy, koupelna je zděná vybavená vybavená mimo jiné vanou, druhý pokoj je standardní, v tuto chvíli je zde policová stěna sedací souprava. Byt se nachází ve 4.NP a dům není vybaven výtahem.

Informace o nájemném:

- základní měsíční nájemné 9.987 Kč
- teplo 1.000 Kč/měs
- studená a teplá voda 513 Kč/měs/osoba
- elektřina, internet atd. není v ceně, hradí si nájemník

Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů (i se zálohami na služby) + provize RK ve výši 15.000 Kč.

Ve fotogalerii je pro Vás připravené video, srdečně vás zvu k jeho sledování. Zajistím veškerý právní servis jako je Nájemní smlouva, evidenční list, předávací protokol stejně tak jako samotné finálové předání bytu.

Pokud hledáte bydlení ve fajn lokalitě a nechcete bydlet např. na sídlišti, kde je v této době výrazně nižší kvalita bydlení, tak je tato nabídka pro vás jako stvořená - děkuji za váš zájem.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Chomutově.