Prodej rodinného domu, Hora Svatého Šebestiána, 112 m2

Hora Svatého Šebestiána

6 999 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 33 355 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHora Svatého Šebestiána
ID00019
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná112 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy140 m2
Plocha nemovitosti994 m2

Origo partneři v Hoře Svatého Šebestiána

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Hledáte dům v srdci panenské přírody? Máme pro vás jedinečnou nabídku vybavené novostavby v obci Hora svatého Šebestiána. Dům byl zkolaudován v červnu 2024. Výhodou je vynikající poloha obce, která se nachází pouhých 15 kilometrů od Chomutova a zároveň 5 kilometrů od hranic s Německem. Nemovitost je v osobním vlastnictví.

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní a barovým pultem. Tento prostor je osvětlený dálkově ovládanými diodovými světly s regulací intenzity. Dále je zde koupelna s vanou, toaletou a sprchovým koutem, ložnice, pracovna, dětský pokoj (momentálně užívaný jako rozměrná šatna), vstupní chodba a zadní vchodem (z budoucí pergoly) přístupná technická místnost s toaletou a umyvadlem.

Podlahy v celém domě jsou vinylové, pod nimi 10 cm anhydridu a 20 cm izolace. Strop je ze sádrokartonu, zateplený vrstvou 50 cm foukané izolace. Obvodové stěny jsou z pórobetonu o tloušťce 30 cm, zateplené 18 cm polystyrenem. Okna jsou trojskla, vnitřní bílé, vnější v dekoru antracitu, s o 80 % vyšším obsahem argonu pro lepší izolaci. V každém okně jsou žaluzie. Vchodové dveře jsou bezpečnostní, stejně tak jako dveře k zadnímu vchodu a žebřík na půdu je protipožární.

Stavba stojí na pozemku o celkové rozloze 994 m². Obytná plocha domu je 112 m². K domu náleží také sklad nářadí o velikosti 12 m². Dům se prodává včetně veškerého vybavení, jako je lednice, pračka, trouba, varná deska, myčka, gauč, televize, skříně, stůl a další.

Vytápění zajišťuje elektrické podlahové topení odporovým drátem s doživotní zárukou ovládané termostatem z každé místnosti zvlášť přes wifi. K dispozici je také komín s revizí, připravený na umístění krbu. Elektrický kotel s výměníkem o objemu 250 l zajišťuje ohřev vody. Na pozemku pod úrovní terénu je umístěna nádrž o objemu 6 m3 na dešťovou vodu s trativodem, k němuž je připravena kabeláž na čerpadlo pro zalévání zahrady. Majitel zde ponechá i kompletní materiál potřebný k výstavbě pergoly o velikosti 4x9 m². Do obce je instalován optický kabel pro rychlejší internet, rozvod je připraven ve všech místnostech.

Měsíční náklady na bydlení činí 5 000 Kč. Dům je ideální pro rodinu s dětmi, páry hledající bydlení s dostatkem prostoru, obklopené krásnou přírodou, a zároveň v dosahu pracovních příležitostí v Německu. Dům je ihned volný k nastěhování. Buďte první, kdo využije tuto skvělou příležitost a uskuteční svůj sen o vlastním domově.

Doporučuji osobní prohlídku. Pro více informací a sjednání prohlídky neváhejte kdykoliv oslovit makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hoře Svatého Šebestiána.