Prodej bytu 3+kk, Tuchoměřice, V Kněžívce, 83 m2

V Kněžívce, Tuchoměřice

9 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně všech poplatků RK
Hypotéka od 47 609 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaV Kněžívce, Tuchoměřice
ID1170
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná77 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha83 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Origo partneři v Tuchoměřicích

Popis

Tento prostorný byt 3+kk s celkovou užitnou plochou 83 m², se dvěma balkony, se nachází v projektu Tuchoměřické zahrady v Tuchoměřicích na okraji Prahy. Novostavba z roku 2022, ve které se jednotka nachazí nabízí moderní a pohodlné bydlení ve 3. patře s orientací na jihozápad, což zaručuje dostatek denního světla.

Byt je proveden v nadstandardním vybavení, včetně kvalitních dveří, moderní koupelny s vanou, sprchovým koutem a podlahovým vytápěním. Kuchyně je plně vybavena všemi spotřebiči a nabízí vyšší standard, který uspokojí i náročnější kuchaře.

Byt dále zahrnuje šatnu, což poskytuje dostatek úložného prostoru a kdyby ani toto nebylo dostatečné, tak naproti bytu je ještě komora.

Parkování je možné na vlastním krytém parkovacím stání, které je součástí. Dále je možné ještě dokoupit garážové stání za 500 000 Kč.

Dům je součástí uzavřeného areálu, kde můžete např. využívat společný grilovací kout pro odpočinkové večery.

Nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné, moderní a pohodlné bydlení v nově vybudovaném areálu.

Financování pomocí hypotečního úvěru je možné a rádi vám pomůžeme zajistit ty nejlepší podmínky na trhu.

Energetická náročnost budovy je stanovena na třídu B - úsporná.

Neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto krásného bytu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Tuchoměřicích.