Pronájem rodinného domu, Buková, 134 m2

Buková

15 000 Kč
/za měsíc
Cena bez energií
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBuková
ID887200
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná134 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti570 m2

Origo partneři v Bukové

Popis

Hledáte klidné a prostorné bydlení pro svou rodinu? Domov, kde můžete uniknout od ruchu města a zároveň mít vše potřebné na dosah? Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu rodinný dům 3+1 v malebné obci Buková, okres Prostějov, ideální pro rodiny s dětmi i domácími mazlíčky.
Dům s plastovými okny disponuje velkou zahradou a parkovacím místem. Vytápění je řešeno plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva. V obci je k dispozici obchod, další služby najdete ve vedlejší vesnici vzdálené 3 km. Obec Buková se nachází v nádherné oblasti Drahanské vrchoviny. Krásné a čisté prostředí nabízí nespočet příležitostí pro milovníky přírody – turistické trasy, cyklostezky a nádherné lesy, kde si můžete užít chvíle klidu a relaxace.
Drahanská vrchovina je oblíbeným cílem pro rodinné výlety, procházky a outdoorové aktivity. Krása zdejší přírody v kombinaci s klidným venkovským prostředím dělá z Bukové ideální místo pro bydlení. Cena je uvedena bez energií. Pro více informací nás kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Bukové (okr. Prostějov).