Prodej rodinného domu, Český Brod, Pod Hájem, 115 m2

Pod Hájem, Český Brod

6 990 000 Kč
/za nemovitost
vč. všech poplatků
Hypotéka od 33 312 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPod Hájem, Český Brod
ID2815
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná115 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti538 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Českém Brodu

Popis

Nabízím k prodeji RD v Českém Brodě Nabízím Vám k prodeji rodinný dům v Českém Brodě. Dům se nachází v klidné lokalitě, v zástavbě rodinných domů na okraji obce. Jedná se o dvoupodlažní cihlovou, částečně podsklepenou stavbu, která je v dispozici 4+1 s možností dostavby pokoje v podkroví.

V 1. NP se nachází kuchyně (cca 5,71 m2), koupelna s vanou, umyvadlem a s WC (cca 5,7 m2), ložnice (cca 11,77 m2), obývací pokoj (cca 21,96 m2), pokoj (cca 14,38 m2), chodba (cca 3,18 m2) a zádveří (cca 7,1 m2). Z chodby vede schodiště do sklepa i do podkroví, kde se nachází pokoj (cca 14,3 m2), komora (cca 8,2 m2) a chodba (3,17 m2), ze které je vstup na prostornou terasu (15,04 m2).

Na podlahách je téměř v celém domě položeno linoleum, pouze v koupelně, v zádveří a na chodbě je dlažba.

Okna jsou plastová, dvojskla, některá opatřena žaluziemi.

Topení zajišťuje plynový kotel, který ohřívá i vodu.

Dům je napojen na inženýrské sítě (elektřinu, plyn, vodovod). Odpady jsou svedeny do septiku.

Celková výměra pozemků včetně zastavěné plochy činí 538 m2. Na zahradě, která je oplocená, se nachází studna, kůlny a dílna.

Dům je v původním stavu.

Průkaz energetické náročnosti budovy nám prozatím nebyl majitelem dodán, proto uvádíme třídu G.

V Českém Brodě je veškerá občanská vybavenost: základní školy, mateřské školky, střední školy, ZUŠ, banky, pošta, obchody, restaurace, nemocnice, sportovní vyžití, kulturní vyžití, supermarkety, služby atd.. Je odtud výborné spojení do Prahy: vlakem (cca 35 min. na Masarykovo nádraží – pravidelné vlakové spoje v intervalu 15 – 30 min.) nebo autem (do 25 min. na Černý Most).

Dům je možné hradit z hypotečního úvěru, který pro Vás rádi vyřídíme. V případě jakýchkoliv dotazů, případně sjednání prohlídky, mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Českém Brodu.