Prodej bytu 2+kk, Zastávka, 1. máje, 65 m2

1. máje, Zastávka

4 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení5 000 Kč pro 3-4 osoby
Adresa1. máje, Zastávka
ID202420
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná65 m2
Patro3. z 5
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti68 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Origo partneři v Zastávce

Popis

K prodeji nabízíme moderní a vkusně zařízený byt o dispozici 2+KK s užitnou plochou 64,6 m2, situovaný v obci Zastávka, okres Brno-venkov. K bytu náleží sklep o rozloze 4,5 m2 a parkovací místo. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží čtyřpodlažního domu s výtahem a vyniká promyšleným dispozičním řešením, které umožňuje případnou úpravu na dispozici 3+KK přidáním příčky, nebo si lze vychutnat velkorysý a promyšlený interiér, jenž tento byt nabízí.

Přednosti bytu:
- Pocit prostoru – obývací pokoj s jídelní částí a kuchyňskou linkou na míru vytvářejí otevřený a vzdušný dojem.
- Vestavěné skříně a šatna – praktické vestavěné skříně v zádveří a šatně propojené přímo s ložnicí zajišťují dostatek úložného prostoru.
- Protihluková okna – kvalitní okna s izolačním dvojsklem poskytují klidné a tiché prostředí i při bydlení v blízkosti rušnějších lokalit.
- Výhledy a světlo – byt je světlý a nabízí příjemné výhledy do okolních lesů - benefit 3.NP
- Moderní technologie – vzduchotechnika pro přívod čerstvého vzduchu a kondenzační kotel Baxi Prime 28, který je elegantně umístěn v šatně, zajišťují komfortní vytápění a ohřev vody.
- Nízké provozní náklady – měsíční náklady na služby, včetně fondu oprav, se pohybují kolem 5 000 Kč, což zajišťuje úsporné bydlení pro rodinu.
- Dodatečné soukromí – vstupní dveře na patře před byty zajišťují dodatečný pocit soukromí a bezpečí.

Byt dále nabízí praktickou výhodu úložných prostor ve formě prostorného sklepa o výměře 4,5 m2, umístěného přímo na patře, což je i v moderních bytových domech neobvyklé a velmi praktické. V případě vážného zájmu je možné po dohodě s majiteli ponechat stávající vybavení vkusně zařízeného bytu. Je však třeba uvést, že parkovací místo přímo za bytovým domem je pronajato od obce na několik desítek let. V bezprostředním okolí domu je zároveň k dispozici dostatek parkovacích míst pro návštěvy.

Bytový dům obklopený ze tří stran rozsáhlými lesy, vznikl přestavbou historického Hornického domu, který sloužil jako ubytovna pro horníky a později jako společenské centrum obce. Dnes se v rezidenci nachází 17 bytových a 6 nebytových jednotek, tedy komerčních prostor, které zahrnují fitness centrum, lékařské ordinace a masáže. Pro sportovce značka ideál – jóga či spinning doslova pod rukou.

Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost – vlaková i autobusová stanice je vzdálena do 5 minut chůze, v rámci IDS JMK směřující přímo do Brna, přesněji řečeno k bohunickému Campus Square. Dálnice D1 zajišťuje rychlý dojezd autem. Zastávka u Brna se nachází jen 22 km od města, což zajišťuje komfort bydlení v dosahu všech služeb a pracovních příležitostí. Pro milovníky přírody je Zastávka ideálním místem díky své blízkosti k lesům a přírodním lokalitám, které nabízejí spoustu možností pro turistiku, cyklistiku a relaxaci.

Pokud hledáte moderní a prostorný byt v klidné lokalitě s historií a výbornou dostupností, tento byt je pro vás ideální volbou!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Zastávce.