Prodej rodinného domu, Chýně, Točivá, 126 m2

Točivá, Chýně

13 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 63 384 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Náklady na bydleníVelmi nízké provozní náklady!!
AdresaTočivá, Chýně
StavbaDřevěná
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná131 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha126 m2
Plocha nemovitosti288 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Chýni

Popis

S potěšením Vám výhradně nabízíme rodinný dům se zahrádkou v poklidné oblasti obce Chýně. Tato nemovitost představuje atraktivní stavbu, která je z hlediska dispozice a funkcionality velmi prakticky řešena. Dům je dvoupatrový a nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení. V přízemí domu se nachází racionálně uspořádaný prostor, který zahrnuje koupelnu se sprchovým koutem, technickou místnost (šatna), pracovnu a obývací pokoj, který je propojen s kuchyňským koutem (nová linka s vestavěnými spotřebiči), ke kterému náleží spíž. Tato dispozice nabízí efektivní využití prostoru a umožňuje plynulý přechod mezi jednotlivými místnostmi. V patře domu se nachází druhá koupelna, tentokrát vybavená vanou, která nabízí alternativu k rychlejší sprše v přízemí, dále ložnici a 2 pokoje, z jednoho z těchto pokojů lze přímo vyjít na prosklenou lodžii. Střecha je osazena solárními panely o celkovém výkonu 6.16 kWp a dále je v domě nově instalována klimatizace. Solární technologie umožňuje shromažďovat sluneční energii, která je následně akumulována do baterií s celkovou kapacitou 11.6 kWh a je doplněna o nabíjecí stanicí pro elektromobil na fasádě.
Dům, který je obklopen zahradou s dřevěným domkem a terasou, představuje ideální spojení komfortu interiéru a exteriéru. Terasa, do které se vchází přímo z kuchyně, tvoří přirozený přechod mezi oběma prostředími a nabízí dostatečný prostor pro relaxaci a posezení. Je to také perfektní místo pro grilování s přáteli a rodinné oslavy v teple letních měsíců. Topení obstarává vlastní elektrický kotel, který poskytuje účinné vytápění prostřednictvím radiátorů, voda je ohřívána bojlerem. Naproti domu je umístěna soukromá školka Butterfly a asi 300 m je vzdálena základní škola se sportovišti.Strategická poloha předurčuje Chýni k rychlému rozvoji. Blízkost dálnic D5, rychlostních silnic R6 (karlovarské), R7 (slánské) či R1 (pražský okruh) zajišťuje vynikající dopravní dostupnost. Chýni obchází i železniční trať 122 se dvěma vlakovými zastávkami Chýně a Chýně-jih. Autobusové spojení na metro B-Zličín a metro A-Motol zajišťují linky 347 a 358.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chýni.