Pronájem bytu 3+kk, Brno, Bešůvka, 82 m2

Bešůvka, Brno

28 000 Kč
/za měsíc
Platby podrobně rozepsané v textu, včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBešůvka, Brno
IDN07519
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná82 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha82 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

Tento krásný a moderně zařízený byt 3+kk na pronájem na ulici Bešůvka v Brně - Žebětín nabízí ideální domov pro náročné nájemníky. Byt s užitnou plochou 82 m2 poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Byt se nachází ve velmi dobrém stavu cihlového domu na 1. podlaží s přilehlým sklepem a venkovním parkovacím stáním pro vozidlo.

Interiér bytu je moderně a vkusně zařízen. Vybavení, včetně botníků, šatní skříně, rámu postele a plně vybavené kuchyně s veškerými spotřebiči. Koupelna je vybavena jak vanou, tak sprchovým koutem pro vaše pohodlí. Dětský pokoj je připraven k zařízení podle vašich představ. Přilehlá prostorná komora s přípojkou na pračku usnadní vaše každodenní úkoly.

Kromě toho můžete vychutnat krásnou zahradu jen pro Vás a klidnou lokalitu ideální pro relaxaci. S dobrou dostupností do lesa a na brněnskou přehradu získáváte výjimečnou kombinaci přírody a pohodlí. Tento byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení s vynikajícími možnostmi odpočinku a relaxace. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost!
K dispozici od 15.11.2024.
Platby: Nájemné 28.000,-- Kč
Zálohové platby 4-5tis. dle počtu osob a spotřeby.
Provize i kauce ve výši jednoho nájmu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Brně.