Prodej bytu 4+kk, Torrevieja, Španělsko, 94 m2 (ID: 1478792)

Torrevieja, Španělsko

5 056 328 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaTorrevieja, Španělsko
IDF14720
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná81 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha94 m2
Balkon

Origo partneři

Popis

Představujeme vám tento prostorný a světlý byt na prodej, který se nachází na prestižní adrese Calle La Sal, v oblíbené oblasti Playa del Cura v Torrevieja. Tento útulný byt je skvělou volbou jak pro trvalé bydlení, tak pro investiční příležitost na španělském pobřeží.
Nemovitost nabízí 94 m² obytné plochy, rozdělené na 3 ložnice, 2 koupelny, moderní kuchyni v americkém stylu a prostornou terasu s orientací na jihovýchod, která zajišťuje přirozené denní světlo po celý den.

Byt je ve výborném stavu a jeho dispozice zahrnuje vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru. Interiér je doplněn kvalitními materiály, jako jsou hliníkové rámy oken a keramické dlažby.
Součástí nabídky je také garážové stání a praktická komora. Díky své poloze pouhých 50 metrů od moře se můžete těšit na nádherné pláže a přímořskou promenádu na dosah ruky.

Torrevieja je dynamické přímořské město, které nabízí veškerou občanskou vybavenost a zázemí pro pohodlný život. V blízkosti bytu naleznete širokou škálu obchodů, supermarketů, restaurací, kaváren a barů, což zajišťuje pohodlný životní styl. Město je rovněž skvěle napojeno na veřejnou dopravu, což usnadňuje pohyb po městě i do okolních lokalit. V blízkosti jsou také zdravotnická zařízení, školy a sportovní areály.

Vlastnictví nemovitosti u moře v Torrevieja přináší řadu výhod. Kromě příjemného středomořského klimatu, které nabízí více než 300 slunečných dnů v roce, je oblast známá svými krásnými plážemi oceněnými Modrou vlajkou za čistotu a kvalitu vody. Investice do nemovitosti v této lokalitě poskytuje potenciál nejen pro osobní užití, ale i pro dlouhodobé pronájmy, což z ní činí ideální možnost pro zhodnocení finančních prostředků.


Playa del Cura je jednou z nejoblíbenějších oblastí Torrevieja díky své centrální poloze a dostupnosti všech služeb. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení u moře, ale zároveň chtějí mít na dosah rušnější městský život. Pláž Playa del Cura je známá svým jemným pískem a průzračnou vodou, což ji činí atraktivní jak pro obyvatele, tak pro turisty.

Dopravní dostupnost je v této oblasti vynikající – Torrevieja je vzdálená jen 45 minut jízdy od mezinárodního letiště v Alicante, což umožňuje snadný přístup k letům do celé Evropy. Díky blízkosti dálnice je snadno dostupná i města jako Murcia, Cartagena a další zajímavá místa v regionu.


Naše společnost Mojenemovitostumore.cz se specializuje na prodej nemovitostí v atraktivních přímořských lokalitách Španělska. Poskytujeme kompletní servis zahrnující právní poradenství, pomoc s financováním a administrativní podporu, abychom zajistili bezproblémový proces koupě nemovitosti. Díky našim znalostem místního trhu a individuálnímu přístupu vám pomůžeme najít ideální domov, který splní všechny vaše představy a požadavky.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost, neváhejte nás kontaktovat. Nabízíme vám možnost vyhledání dalších nemovitostí dle vašich požadavků a preferencí. ... (více na našem webu)

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.