Prodej rodinného domu, Mazarrón, Španělsko, 58 m2 (ID: 1478807)

Mazarrón, Španělsko

4 308 524 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaMazarrón, Španělsko
IDF14693
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná58 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha58 m2
Plocha nemovitosti400 m2
Garáž

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji samostatně stojící dům, který se nachází v oblíbené a klidné rezidenční oblasti Camposol, v regionu Murcia na jihovýchodě Španělska.
Tato nemovitost nabízí ideální kombinaci pohodlí a dostupnosti veškeré občanské vybavenosti. S pozemkem o velikosti 400 m² a užitnou plochou 60 m² je tento dům vhodný pro trvalé bydlení, rekreační účely nebo investici do krátkodobého či dlouhodobého pronájmu.

Dům disponuje prostorným obývacím pokojem s plně vybavenou kuchyní, dvěma prostornými ložnicemi, jednou koupelnou a světlou prosklenou verandou (konzervatoří), která poskytuje příjemné místo pro posezení a relaxaci v jakémkoli ročním období. Prostorná garáž, která je částečně podsklepená, poskytuje dostatek místa pro parkování, úložné prostory či dílnu. Nemovitost je také vybavena bezpečnostními mřížemi na oknech a dveřích, což zajišťuje maximální bezpečnost. Parkování je možné přímo na pozemku, což je v této lokalitě velkou výhodou. Na pozemku je dostatek prostoru pro výstavbu soukromého bazénu nebo rozšíření zahrady.

Camposol je vyhledávanou rezidenční lokalitou v regionu Murcia, která nabízí širokou škálu služeb a aktivit pro celoroční pobyt i rekreaci. V blízkosti nemovitosti se nachází obchodní centrum s restauracemi, bary, obchody a supermarkety. Lokalita je také oblíbená pro své golfové hřiště, sportovní zařízení a krásné turistické stezky, které vedou okolními horami a přírodními parky. Camposol je skvělé místo pro ty, kteří hledají klidné prostředí, ale zároveň chtějí mít vše důležité na dosah ruky.

Město je dobře dopravně dostupné a nachází se pouze 15 minut jízdy od pobřeží Středozemního moře a malebného přístavního městečka Puerto de Mazarrón. Díky dobrému spojení je snadné dostat se také do větších měst, jako je Murcia nebo Cartagena, která jsou známá svými historickými památkami a bohatou kulturní nabídkou.

Vlastnictví nemovitosti ve Španělsku přináší řadu výhod. Vedle stabilního a dlouhodobě rostoucího realitního trhu nabízí Španělsko atraktivní ceny nemovitostí ve srovnání s jinými evropskými destinacemi. Koupě nemovitosti v této slunečné zemi zajišťuje nejen příjemné klima a vysokou kvalitu života, ale také výhodné podmínky pro investice, včetně možnosti získání rezidenčního statusu a daňových výhod. Vysoká turistická atraktivita zajišťuje stálou poptávku po krátkodobých i dlouhodobých pronájmech, což činí nemovitost u moře ve Španělsku skvělou investiční příležitostí.

Camposol, známé svou přátelskou komunitou a krásným přírodním prostředím, se nachází pouhých 15 minut od pobřeží Středozemního moře a 30 minut od mezinárodního letiště Murcia (Corvera). Letiště Alicante, které poskytuje další spojení s většinou evropských měst, je vzdálené přibližně 1 hodinu jízdy. Město je situováno v přírodním údolí, které je obklopeno pohořím Sierra Espuña a rozlehlými otevřenými krajinami, ideálními pro pěší turistiku, cyklistiku a další outdoorové aktivity.


Mojenemovitostumoře je vaším spolehl... (více na našem webu)

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!