Prodej rodinného domu, Luže, 204 m2 (ID: 1478881)

Luže

7 250 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí prodávající
Hypotéka od 34 551 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLuže
ID63725
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná204 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1352 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Origo partneři v Luži

Popis

Nabízíme vám ke koupi atypický patrový rodinný dům 3+1 o celkové ploše 204 m2. Z celkové plochy tvoří 174 m2 výměra domu, 12 m2 sklep a 18 m2 garáž. Dům byl postaven v roce 2001 a během let 2019-2023 částečně zrekonstruován. Nabízí prostorné a dobře řešené dispozice, díky kterým je možné rozdělit dům na 2 samostatné bytové jednotky.
V přízemí domu se nachází vstupní chodba s vestavěným nábytkem, obývací pokoj s jídelním koutem a dominantním krbem, kuchyně, prostorná koupelna a spíž pro skladování potravin. Z předsíně je také vstup přímo do garáže s dílnou, technické místnosti a dalších skladovacích prostor.
V patře je prostorná ložnice s možností průchodu na terasu a k jedné z pergol, dětský pokoj, kuchyně, koupelna a samostatné WC.
Velkou předností domu je vlastní vinný sklep, vyzděný přírodním kamenem z této lokality a umístěný v suterénu domu. Dále pergola vytesaná přímo ve skále, poskytující příjemný chládek v parném létě a prostorná zahrada s další pergolou, vhodnou pro rodinné oslavy, která nabízí kompletní zázemí jako je kuchyňka, sprcha, wc. Díky krbovým kamnům ji lze obývat i v zimním období.
Vytápění v domě lze řešit hned několika způsoby a to plynovým kotlem, elektrickým kotlem nebo krbem s výměníkem.
U domu je vlastní parkovací plocha pro 3 osobní auta, či možnost parkování na zahradě.

Jedná se o klidnou lokalitu na okraji města s výhledem do přírody. V Luži je veškerá občanská vybavenost (dvě základní školy, mateřská škola, praktický lékař, pediatr, zubař, lékárna, pošta, obchody, supermarkety, prodejny potravin, cukrárna, pekařství, restaurace, lanový park, Hamzova odborná léčebna pro děti a dospělé a mnoho dalšího).
Luže a její okolí nabízí spoustu památek a turistických míst např. hrad Košumberk, Hamzův park, Toulovcovy Maštale, Pivnická rokle, zámek Nové Hrady.

Z Luže je dobrá dostupnost do větších měst: Vysoké Mýto 15 km, Chrudim 20 km, Skuteč 8 km, 30 minut do Pardubic.
Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte se ozvat a domluvit si prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Luži.