Prodej bytu 2+1, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II, Erbenova, 60 m2

Erbenova, Mladá Boleslav

3 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně právních a realitních služeb
Hypotéka od 19 015 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaErbenova, Mladá Boleslav
IDLK148173
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná60 m2
Patro3. z 3
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha60 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
VodaVodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Origo partneři v Mladé Boleslavi

Popis

Prohlídky začínají v pátek 11.10. od 15hod. Neváhejte se objednat.

Nabízíme útulný byt 2+1 ve 2.patře cihlového domu bez výtahu. Dům prošel rekonstrukcí před několika lety a díky zateplení bylo dosaženo energetické třídy D.
Vytápění bytu zajišťuje etážové topení, takže máte náklady na topení a ohřev vody plně pod kontrolou. Zdrojem tepla je nový kondenzační kotel od firmy Baxi, rozvod topení je měděnými trubkami a plechovými radiátory, komín byl též nově vyvložkován.

Byt má velmi praktické rozložení, zejména pro bydlení páru. Ložnice (14,4m2) má přístup na menší balkón a samostatný vstup z chodby. Též je propojena dveřmi s obývacím pokojem (14,9m2), který navazuje dvoukřídlými dveřmi na kuchyň (10,4m2). V kuchyni je malá spíž s odvětráním na potraviny. Oba pokoje mají jihozápadní orientaci a na podlahách parkety. Kuchyň, WC a chodba mají okna severovýchodním směrem. V chodbě (7,2m2) je dostatek prostoru pro umístění vestavěných skříní.
K bytu náleží velký zděný sklep (cca 6,5m2) a sklepní kóje (cca 1,5m2) v suterénu.
Celková velikost bytu je 52,23m2 + balkón 1,93m2 + sklepy 8,19m2

Nemovitost se nachází v atraktivní lokalitě s dostatkem zeleně a klidu. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a sportovní zařízení. Skvělá dopravní dostupnost vám umožní nemít daleko za prací či volnočasovými aktivitami.

Byt je vyklizen a vymalován a připraven k okamžitému nastěhování pro nového majitele
Kromě rekonstruovaného vytápění je však byt víceméně v původním stavu, proto pro dosažení dnešního standardu bydlení se předpokládá rekonstrukce podle představ nového majitele. Jak krásný byt je možné zde udělat naznačují naše vizualizace pokojů.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost stát se vlastníkem bytu v žádané lokalitě za dobrou cenu. V případě potřeby financování hypotečním úvěrem zajistí náš finanční specialista pro vás nejvýhodnější podmínky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Mladé Boleslavi.