Prodej bytu 3+kk, Fuengirola, Španělsko, 69 m2 (ID: 1479098)

Fuengirola, Španělsko

8 110 400 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaFuengirola, Španělsko
IDIQ20688
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná69 m2
VlastnictvíOsobní
Balkon
Terasa

Origo partneři

Popis

Investujte v nejoblíbenějším resortu na Costa del Sol. Využijte zázemí mezinárodního provozovatele, který vám nabízí komplexní služby správy a dalšího pronájmu. V prvním roce získáte garantovaný roční výnos 5 %. Následující roky výnosy na základě reálné obsazenosti, která se pohybuje na úrovni 75 %. Resort je vyhledávaným místem turisty z celého světa.

Značkové nemovitosti provozované pod renomovanou světovou značkou Vám zajistí nejen vysokou výtěžnost a výnosy, ale také dlouhodobé zhodnocení nemovitosti.

Resort Costa del Sol
• Unikátní investiční příležitost
• Investiční apartmány s hotelovým servisem od prestižního operátora.
• Komplexní služby správy a pronájmu bez starostí pro majitele s garantovaným výnosem 5 % v prvním roce.
• Průměrná roční obsazenost 75 %.
• 100 m od pláže.
• Venkovní bazény, posilovna, tenisové kurty, bary, restaurace, zdravotnická zařízení a mnoho dalších služeb přímo v resortu.
• Plně vybavené a zařízené apartmány okamžitě k předání.
• Soukromá terasa nebo balkon.
• Bezpečné prostředí uzavřeného resortu se zázemím mezinárodního provozovatele.
• 25 minut od letiště Málaga.
• Kupující neplatí realitní provizi!

Umístění
Resort se nachází v klidnější části v těsné blízkosti města Fuengirola ve vzdálenosti pouhých 300 m od písečných pláží Costa del Sol. V resortu se nachází vše potřebné na dosah ruky – od několika restaurací a barů, přes mini market až po zdravotnická zařízení.

Fuengirola
Fuengirola učaruje každého návštěvníka svými nádhernými dlouhými písečnými plážemi, které jsou po většinu roku zalité sluncem. Osm kilometrů pláží se pyšní modrou evropskou vlajkou, osvědčením čistoty a kvality. Kromě toho se Fuengirola může pochlubit nejdelší promenádou v Evropě, kterou lemují plážové restaurace a bary s nádherným výhledem na pobřeží.

Apartmány na prodej
Duplexové apartmány typu A a B s 2 ložnicemi a vlastní terasou nebo balkonem.

Výnosy z pronájmu a užívání
Apartmány jsou na prodej do osobního vlastnictví a jsou určeny k dalšímu pronájmu s kombinací částečného vlastního užívání. Pro vlastníky jsou k dispozici kompletní služby renomovaného provozovatele s pětiletým programem s garancí 5% výnosu v prvním roce. V následujících letech se další pronájem realizuje s obsazeností cca 75 %. Během dalšího pronájmu můžete nemovitost částečně užívat a kombinovat tak příjemné s výnosným.

Pro investory zajistíme komplexní balíček služeb včetně daňových služeb od česky hovořící španělské daňové poradkyně. Vše tak budete mít bez starostí - výtěžnost, správu nemovitosti, bezpečnou investici v uzavřeném resortu, zázemí renomovaného provozovatele a daňový servis ve Španělsku.

Standardy a vybavení
Apartmány se prodávají plně vybavené a zařízené.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.