Prodej bytu 3+kk, Černošice, Tyršova, 83 m2

Tyršova, Černošice

8 590 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, právního servisu
Hypotéka od 40 937 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTyršova, Černošice
IDN00526
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná83 m2
Patro1. z 3
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha83 m2
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj vody
Sklep

Origo partneři v Černošicích

Popis

Hledáte stylové bydlení se zahradou obklopené klidem a přírodou? S velkou radostí Vám nabízíme ke koupi úžasný byt 3kk, 83 m², po částečné rekonstrukci ve stylové prvorepublikové vile v původní zástavbě městské části Praha Černošice. K bytu náleží zázemí v suterénu domu 49 m², celková podlahová plocha dle prohlášení vlastníka je tedy cca 132 m². Byt ve umístěný v přízemí vily. Obývací pokoj je propojený s kuchyňským koutem, který je vybavený novou kuchyňskou linkou se spotřebiči (trouba, sklokeramická deska, digestoř). Dále jsou k dispozici dva samostatné pokoje, komora, veranda, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Velkou výhodou je zahrada ve výhradním užívání o rozloze 442 m². Vila je umístěna v klidné ulici, uprostřed velké zahrady, která je rozdělena výhradním užíváním v rámci spoluvlastnictví ke každé ze dvou bytových jednotek v domě. To, že jsou Černošice velmi oblíbenou a preferovanou rezidenční lokalitou, je především dosah kompletní občanské vybavenosti a zároveň doslova pár kroků do přírody. Přesně to Vám nabízí i Tyršova 934.

V nedávné době byly započaty úpravy domu, zahrady a interiérová rekonstrukce a v rámci toho je dokončeno následující:

- provedeny nové stoupačky v rámci řešení obytných podlaží

- provedena nová přípojka elektřiny a rozvody elektřiny v 1. a 2. NP

- instalováno podružné měření elektřiny

- instalovány bojlery pro jednotlivá podlaží

- instalovány moderní elektrické přímotopy s možností dálkového ovládání

- kompletně rekonstruovány koupelny, včetně hydroizolace obkladů a zařizovacích předmětů

- dřevěné podlahy byly zbroušeny a naolejovány

- povrchy stěn byly oškrabané, vyspravené a nově vymalovány

- instalovány nové kuchyně včetně spotřebičů v obou podlažích

- nová technologie studny vč. úpravy vody na pitnou. (s kvalitní filtrací)

- lokálně vyspravena střecha

Při prodeji bytových jednotek je v plánu provedení nových přípojek – městského vodovodu, plynovodu a městské kanalizace.

Na pozemku proběhlo vyklestění křovisek, vytrhání pařezů pokácených stromů, vyrovnání zahrady a její příprava pro další kultivaci a zahradní práce. Byly instalovány 2 nádrže pro dešťovou vodu (4 m³). V rámci ochrany domu před pronikáním vlhkosti proběhlo odkopání obvodových stěn vily a instalace nopové folie a zásypu.

Černošice umožňují klidné bydlení s rychlou a snadnou dostupností do Prahy (18 km do centra Prahy). Spojení vlakem: 18 min. Smíchovské nádraží, 26 min. Hlavní nádraží. Do 3 min. od domu dojdete do k Centru Vráž, kde naleznete širokou občanskou vybavenost. V Černošicích jsou pak dále k dispozici Tesco, zdravotní středisko, lékárna, restaurace, cukrárna, sportovní hala... Škola a školka se nachází cca 1 km od domu. Okolí je obklopeno lesy, do přírody lze dojít během několika málo minut a celá lokalita je oblíbeným cílem milovníků cyklistiky, zejména Brdy a trasy kolem Berounky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Černošicích.