Pronájem rodinného domu, Kly - Hoření Vinice, 245 m2

Kly, Hoření Vinice

30 000 Kč
/za měsíc
+popl. 15000
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKly, Hoření Vinice
ID649460
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná245 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy146 m2
Podlahová plocha245 m2
Plocha nemovitosti822 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Parkování
Bazén

Origo partneři v Klech

Popis

pronájem krásného rodinného domu o dispozici 5+kk z roku 2003 na unikátním místě s nádherným výhledem, který prošel v roce 2022 rekonstrukcí. Samostatně stojící rodinný dům je vybaven kvalitními prvky: dřevěné podlahy v obývacím pokoji, dveře a zárubně z masivu, kvalitní kuchyňská linka s veškerými spotřebiči, kompletně dokončená zahrada: bazén s čistící jednotkou, tryskami, světlem a vysavačem, pergola, kamerový systém, videotelefon, plot, terasa, chodníky a dvorek z moderní dlažby.
Dokonalé místo, turisticky vyhledávané (turistické trasy, cyklostezka), nedaleko Prahy a přesto naprostý klid na západním svahu kopce (zahrada je v rovině) a překrásné výhledy do krajiny, na Říp a na okolní zeleň. V přízemí domu je technické zázemí (velká garáž), menší koupelna se sprchovým koutem, příjemně velká hala se schodištěm vedoucím do patra a kuchyňský kout na nějž navazuje veliký obývací pokoj, ze kterého je možné vyjít pod zastřešenou terasu a dále pokračovat do bazénu. V patře jsou čtyři pokoje, velká koupelna a šatna s regálovým systémem. V obci je veškerá občanská vybavenost, škola, školka, obhody, autobusové spojení do okolních měst i do Prahy. Pro bližší informace a nezávaznou prohlídku neváhejte kontaktovat makléře. Ev. číslo: 648846.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Klech.