Prodej rodinného domu, Lužice, Velkomoravská, 270 m2

Velkomoravská, Lužice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
včetně všech poplatků, právních a advokátních služeb
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVelkomoravská, Lužice
ID23299
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná270 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy214 m2
Plocha nemovitosti1063 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Podlahové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Lužicích

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji nadčasově zrekonstruovanou vilu v obci Lužice u Hodonína. Celková plocha pozemků činní 1063 m2, zastavěná plocha je 214 m2 a zahrada má 849 m2. Dům disponuje 4 ložnicemi, 3 koupelnami, obývacím pokojem s kuchyňským koutem a vstupem na terasu a zahradu, pracovnou, šatnou, 2 garážemi, terasou, samostatným sklípkem s přípravnou a prostornou oplocenou zahradou připravenou k vlastní realizaci.
Jedná se o patrový, řadový dům s podkrovím. Tento, původně z 30-tých let "panský dům", prošel v letech 2004-2014 zásadní rekonstrukcí a dále v letech 2019-2024 další rekonstrukcí a modernizací. Vytápění je zajištěno novým plynovým kondenzačním kotlem, v obývacím pokoji je krb. V přízemí domu a v hlavní koupelně je podlahové vytápění, v patře jsou závěsné radiátory. Dům je zateplený s omyvatelnou fasádou, nová střecha se zateplením, svody a hromosvodem, okna jsou plastová 5-ti komorová, střešní okna jsou plastová zn. Velux se zastíněním a navíc v ložnici s automatickým ovládáním. Do hlavní ložnice vede navíc průduch od krbu a má vlastní klimatizaci. Dominantou domu jsou bezpečnostní vstupní dveře zn. Hörman. Podlahy v celém domě jsou keramické (převážně španělská dlažba), výška stropů v přízemí je atypická (3,2m). Vnitřní dveře a zárubně jsou z masivního dřeva. Nová kuchyňská linka je zvýšená s žulovou pracovní deskou a odkládacím ostrůvkem, disponuje zabudovanou lednicí, troubou, mikrovlnkou, prostornou myčkou a prodlouženou indukční deskou (š.80cm) - vše zn. Bosch.
V obci je veškerá občanská vybavenost, cyklostezka, vzdálenost od okresního města Hodonín pouhých 5 km. V blízkosti je autobusová zastávka, pošta, škola, OU, sportovní hala, vlaková zastávka atd.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, ráda Vás provedu osobně touto zajímavou a nevšední nemovitostí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lužicích (okr. Hodonín).