Prodej bytu 4+kk, Praha - Libeň, Smrčkova, 153 m2

Smrčkova, Praha 8 - Libeň

38 600 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 183 956 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSmrčkova, Praha 8 - Libeň
ID0345
StavbaPanelová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná153 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku dispozičně 4+kk ve špičkové rezidenci Dock Marina Boulevard. Byt s celkovou plochou 153,3 m², se nachází se ve 3. NP soukromého areálu, nabízí terasu o velikosti 16 m² u obývacího pokoje a další 6 m² balkón u pracovny. Z terasy a balkónu je přímý výhled na Vltavu a místní Marinu.

Obývací pokoj je plně vybaven moderní kuchyní s technikou Bosch, americkou lednicí, filtrem na vodu a drtičem odpadu. Byt je vybaven systémem rekuperace vzduchu a klimatizací. Na všech oknech jsou instalovány hliníkové žaluzie s elektrickým ovládáním. Zvláštní pohodlí zajišťuje dřevěná podlaha pod kterou je umístěný systém podlahového topení. Systém Inteligentní dům zajišťuje nepřetržitou ochranu bytu a umožňuje ovládání topení, klimatizace, okenních žaluzií, světel, a také dálkové sledování bytu. V bytě se nachází dvě ložnice, ke každé ložnici náleží koupelna. U hlavní ložnice se nachází šatna. Dále je v bytě pracovna, separátní toaleta, plně vybavená prádelna. Jednou z výhod je oddělení aktivní zóny a zóny odpočinku.  

Bytový projekt se nachází na poloostrově, ze kterého je z obou stran nádherný výhled na Vltavu a přilehlý park. Rezidence Dock nabízí uzavřený areál s bezpečnostní službou, 24 hodinovou recepcí, kamerovým systémem a vjezdem pouze pro rezidenty. V areálu se nachází restaurace Kolkovna Dock, Aroma restaurace, fitness centrum Dream Fit, česko-anglická škola a mateřská školka s dětským hřištěm. Golfové odpaliště, půjčení motorových vozidel a mnoho dalšího.

Výborná poloha areálu umožňuje se dostat do centra Prahy 1, autem za 7 minut. V blízkosti se nachází také stanice metra a tramvaje - Palmovka.

K bytové jednotce náleží dvě parkovací stání a sklep.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 8.