Prodej rodinného domu, Starý Plzenec, Vrchlického, 150 m2

Vrchlického, Starý Plzenec

8 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVrchlického, Starý Plzenec
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti256 m2
Garáž

Origo partneři v Starém Plzenci

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Nabízím k prodeji prostorný krajní řadový dům o dispozici 3+1 se zahradou, garáží a potenciálem rozšíření obytného prostoru na půdě. Dům se nachází v klidné části Starého Plzence, ulice Vrchlického, pouhých 10 minut jízdy od Plzně. Tento rodinný dům o celkové podlahové ploše 150 m² je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení blízko přírody s výbornou dostupností do města.
Popis domu:
- V přízemí najdete prostornou ložnici, obývací pokoj s krbovými kamny, moderně vybavenou kuchyň se vstupem na terasu a zahradu, koupelnu a samostatné WC.
- V horním patře se nachází další velký pokoj a velký půdní prostor, který lze přestavět na další obytnou místnost.
- Dům je podsklepený a v roce 2014 prošel rekonstrukcí (nová střecha, zateplení, plastová okna, elektřina, odpady, voda).
- V domě je instalována izolace proti zemní vlhkosti
- Garáž s plochou cca 21 m² je vhodná pro parkování jednoho vozu.
Technické vybavení:
- Vytápění zajišťuje plynový kotel a lokální krbová kamna.
- Voda je ze studny, možné připojit z řádu, odpad je sveden do kanalizace.
Pozemek:
- Menší zahrada nabízí prostor pro grilování a relaxaci. I když pozemek není velký, pro mnoho zájemců může být právě toto výhodou.
Lokalita: Starý Plzenec nabízí kompletní občanskou vybavenost: obchody, restaurace, poštu, školu, školku, lékárnu, a výborné spojení do Plzně (MHD a vlakem). Dálnice D5 je pouhých 5 minut jízdy, což umožňuje rychlý dojezd do Plzně, Prahy či Rozvadova.
Toto místo je ideální pro milovníky přírody a sportu – v blízkosti najdete nespočet pěších a cyklistických tras. Navíc je zde nově budovaná sportovní hala.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Starém Plzenci.