Pronájem bytu 3+kk, Liberec, Riegrova, 82 m2 (ID: 1480894)

Riegrova, Liberec - Liberec I-Staré Město

21 500 Kč
/za měsíc
+ provize RK ve výši jednoho nájmu.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení7900
AdresaRiegrova, Liberec - Liberec I-Staré Město
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná82 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+kk o celkové užitné ploše 82 m², který se nachází v prvním nadzemním podlaží bytového domu ve vyhledávané lokalitě Lidových sadů v Riegrově ulici. Tato lokalita je známá svou prestiží a klidem, což z ní činí ideální místo pro bydlení i pro ty nejnáročnější zájemce.

Byt je ve vynikajícím stavu po rekonstrukci a je vybaven vlastním plynovým kotlem, který zajišťuje vytápění a ohřev teplé vody. Interiér bytu zahrnuje vestavěné skříně na chodbě a v ložnici. V bytě je rovněž nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči. Bezpečnost bytu je zajištěna moderním zabezpečovacím systémem. Z Kuchyně je výstup na zahradu domu. K bytu náleží jedno parkovací stání a část sklepního prostoru o velikosti cca 5 m2.

Měsíční nájemné činí 21.500 Kč. Odhadované měsíční náklady na energie pro tři osoby jsou cca 7.900 Kč.

Při podpisu nájemní smlouvy je vyžadována kauce ve výši dvou měsíčních nájmů.
Provize realitní kanceláři je ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro další informace nebo sjednání prohlídky. Tento byt poskytuje jedinečnou kombinaci klidu, komfortu a prestiže v jednom z nejvyhledávanějších míst v Liberci.

V době vystavení inzerce nemáme k dispozici průkaz energetické náročnosti budovy (PENB), a proto je nemovitost prozatím zařazena do energetické třídy G.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!