Prodej rodinného domu, Metylovice, 187 m2

Metylovice

8 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 40 032 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMetylovice
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná187 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti694 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Metylovicích

Popis

Rodinný dům s dokonalým výhledem na Beskydy

Nabízíme Vám k prodeji jedinečný rodinný dům v krásné lokalitě Metylovic, obklopený pečlivě udržovanou zahradou s pestrou flórou a pěstitelskými truhlíky. Tento stylově zařízený dům nabízí nejen pohodlí pro všechny členy rodiny, ale i nezaměnitelnou atmosféru klidného a útulného domova s výbornými sousedskými vztahy i dostatkem soukromí.

Dominantu domu tvoří prostorná a světlá kuchyň s jídelnou a obývací částí. Je srdcem domu ze kterého vstupujete na zastřešenou terasu. Ta nabízí perfektní místo pro posezení u kávy, grilu nebo jen relaxaci s výhledem na zahradu a okolní přírodu.
Kuchyň je vybavena moderními spotřebiči – myčkou, troubou, varnou deskou, mikrovlnnou troubou, sporákem a spíží, která je součástí těchto prostor. Výborně jsou řešeny úložné i pracovní plochy.

Další místnosti domu:
• 2 prostorné samostatné pokoje
• Velká koupelna s umyvadly, sprchovým koutem, vanou a toaletou
• Samostatná toaleta
• Technická místnost
Menší půdní prostor.

Dům je nejen vkusně a prakticky zařízený, ale nabízí i chytré úložné prostory pro maximální využití každého koutu.

Exteriér a vybavení:
Na pozemku se nachází garáž, dílna a dvě parkovací stání. Okna jsou vybavena žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. O tepelný komfort se stará podlahové topení, krbová kamna, plynový kotel a solární ohřev. Zahrada nabízí ideální místo pro relaxaci i zahradničení a poskytuje krásný výhled na Ondřejník, Palkovické hůrky a Těšínské Beskydy.

Lokalita:
Dům je situován v klidné části obce s vynikající dostupností do Ostravy a Frýdku-Místku. V okolí najdete příjemné procházky do přírody i možnost využití cyklostezek. V blízkosti naleznete obchod, restaurace, autobusovou zastávku a veškerou občanskou vybavenost – škola, školka, lékař, ozdravovna, krytý bazén, vířivka, sauna a sportovní zázemí.

Ráda zodpovím Vaše dotazy, domluvím se na prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Metylovicích.