Prodej rodinného domu, Horní Planá, 124 m2 (ID: 1481906)

Horní Planá, okres český krumlov

4 649 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 22 156 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní Planá, okres český krumlov
ID919899
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná124 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy155 m2
Podlahová plocha124 m2
Plocha nemovitosti1002 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální elektrické, Ústřední tuhá paliva
VodaVodovod
Výtah
Parkování

Origo partneři v Horní Plané

Popis

Dovolujeme si Vám touto cestou nabídnout k prodeji velice atraktivní nemovitost, konkrétně rozestavěný rodinný dům situovaný v okrese Český Krumlov, v obci Horní Planá, místní části Přední Zvonková. tj. na jihovýchodní Šumavě, v bezprostřední blízkosti Lipenské vodní nádrže.

Jedná se o nemovitost o praktické dispozici 4kk a zastavěné ploše 155m2, disponující velkorysým pozemkem. Celková výměra parcely na níž se nemovitost nachází činí 1002 m2.

Po příchodu do domu se ocitneme v prostorné předsíni z níž je vstup do všech místností, tj. do 3 ložnic, na solitární WC, do obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem, do technické místnosti a do koupelny spojené s druhým WC. Dispozici je v této fázi možné přizpůsobit požadavkům budoucího majitele.

Dům je vhodný pro trvalé bydlení, rodinnou rekreaci či velmi výnosnou komerční činnost, konkrétně krátkodobý pronájem domu či jeho části turistům.

Dle projektové dokumentace určené k vydání stavebního povolení bude dům připojen na obecní vodovod, rozvod el. energie, odpadní vody budou svedeny do jímky.

Celé území obce se nachází v chráněné krajinné oblasti Šumava Na území obce jsou ještě zvláště chráněny přírodní památky Házlův kříž, Pestřice, Prameniště Hamerského potoka u Zvonkové, Račínská prameniště a Úval Zvonková.

Pro více informací, prosím, zkontaktujte realitní kancelář…

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horní Plané.