Prodej rodinného domu, Vratimov, K Hájence, 259 m2

K Hájence, Vratimov

Cena na vyžádání

info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaK Hájence, Vratimov
ID00283
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha259 m2
Plocha nemovitosti809 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Vratimově

Popis

Představujeme Vám dvoupodlažní rodinný dům na prodej v žádané lokalitě blízko Ostravy v obci Vratimov na ulici K Hájence, jehož podlahová plocha činí 180 m2 + sklep dalších 80 m2. Při vstupu do domu se ocitnete ve vstupní hale a její součástí je i samostatná toaleta. V 1. NP se pak nachází 2 pokoje, vybavená kuchyň, spíž, koupelna s wc, vanou i sprchovým koutem. Ve 2. NP najdete samostatný pokoj a prostornou půdu, kde dle potřeby, můžou vzniknout další místnosti. Jednoduše tak můžete z vrchního patra udělat další bytovou jednotku, a díky tomu to může být i zajímavá investiční příležitost.
Dům je napojen na veřejný vodovod a odpad je sveden do jímky. Je zde však možnost napojení na obecní kanalizaci. K vytápění domu slouží kotel na tuhá paliva, elektrický kotel, nebo krbová kamna v obývacím pokoji.

Dům je v zachovalém stavu, ale bude vyžadovat nějakou investici, na kterou můžete čerpat dotace z programu "oprav dům po babičce". Dotační program nabízí domácnostem zálohové financování komplexních renovací nemovitostí. Příjemci dotace mají navíc možnost čerpat výhodný úvěr od stavebních spořitelen a bank.
K domu náleží i oplocená zahrada o výměře 690 m2 s několika vzrostlými stromy a u vchodu najdete zastřešenou terasu s grilem. Je zde i dostatek místa pro vybudování garáže, nebo přístřešku pro auto.

Můžete si zde užívat klidu jako na vesnici, jelikož nemovitost se nachází na konci slepé ulice a při tom nedaleko do centra Vratimova, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Několik metrů od domu je čerpací stanice, potraviny a vyhlášená restaurace "Koliba". Na hlavní cestě pak autobusová zastávka s pravidelnou linkou do Vratimova i Ostravy.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, tak neváhejte a domluvte si osobní prohlídku s makléřem, kde se dozvíte všechny potřebné informace.
Zajištění výhodného financování je u nás samozřejmosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vratimově.