Prodej bytu 2+1, Praha - Dejvice, Koulova, 53 m2

Koulova, Praha 6 - Dejvice

4 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKoulova, Praha 6 - Dejvice
IDN00309
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná53 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha53 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Chcete se rovnou nastěhovat do bytu a neřešit rekonstrukci nebo zařizování bytu nábytkem? Zamlouvá se vám představa klidného bydlení na pomezí Dejvic a Bubenče?

Nabízený suterénní byt má plochu 53,5 m2 a nachází se v cihlovém domě v Koulově ulici, cca 100 metrů od hotelu Internacional. Tato lokalita je vyhledávaná pro svou vynikající polohu, doslova za pár minut jste v centru Prahy, v parcích a přírodě. Na letiště dojedete za 15 minut.

Zdařile zrekonstruovaný byt je nabízen včetně vybavení tak, jak jej vidíte na fotografiích.

Byt se nachází ve sníženém přízemí, s okny orientovanými na východ, do ulice. Do bytu se vchází vstupními dveřmi umístěnými vedle hlavního vstupu do domu, po několika schodech již v privátních části bytu. Přes další, tentokrát již interiérové dveře, vstoupíte do obývacího pokoje, který slouží rovněž jako centrální prvek bytu. Celý prostor bytu je vybaven přírodními materiály, zemitými barvami a působí skutečně velmi příjemným dojmem. Díky umístění kuchyně v oddělené části bytu vás nic nebude rušit při odpočinku či soustředěné práci. Kuchyňská linka je plně vybavena moderními vestavnými spotřebiči (varná deska, elektrická trouba, digestoř) a samostatně stojící lednicí s mrazákem a mikrovlnnou troubou. V moderní koupelně naleznete rohový sprchový kout, umyvadlo a pračku. Na samostatném a prostorném WC se rovněž nachází umyvadlo. Prostorná ložnice s velkou šatní skříní a komodou nabízí dostatek úložných prostor, přičemž ale respektuje relaxační účel místnosti.

Cihlový dům, ve kterém se byt nachází, je rekonstruovaný, dobře udržovaný a s možností relaxace na zahradě ve vnitrobloku. V domě je fungující SVJ.

Doporučujeme prohlídku této jednotky nejen těm, kdo hledají vlastní bydlení, ale i pro vhodnou investici s výnosem z pronájmu, který je v této lokalitě velmi žádaný i díky blízkosti areálu několika fakult ČVUT.

Vzhledem k tomu, že se jedná o nebytovou jednotku, je možné koupi financovat hypotečním úvěrem pouze ručeným jinou nemovitostí. Vyřízení hypotéky pro případného zájemce je zajištěno, nabídneme Vám zdarma srovnání všech bank a vyjednáme nejpříznivější podmínky financování.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 6.