Prodej rodinného domu, Kroměříž, Kojetínská, 169 m2 (ID: 1482325)

Kojetínská, Kroměříž

7 990 000 Kč
/za nemovitost
nejnižší podání
Hypotéka od 38 078 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKojetínská, Kroměříž
ID5377AD2431S
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná169 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti2049 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Kroměříži

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce řadový rodinný dům (169 m2) na velkorysém pozemku obdélníkového tvaru o výměře 2.049 m2 nedaleko historického centra Kroměříže.

Elektronická aukce se bude konat dne: 7.11.2024 od 14:00 hod do 14:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací včetně kontaktu na aukčního specialistu na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzQ3MDI=

Jde o dům se dvěma nadzemními patry v centru města.
V 1NP naleznete prostornou vstupní chodbu, kuchyni, tři pokoje, koupelnu a toaletu. V jednom z pokojů jsou funkční krbová kamna. Za chodbou se nachází krytá veranda, ze které se pak vstupuje na nádvoří a do zahrady.
Ve 2NP přístupném z páteřní chodby se nachází půda využívaná momentálně jako sklad a dále pak zde nalezneme vnitřní technologie fotovoltaické elektrárny. Prostory půdy nabízí možnost zbudování dalších místností.
Instalovaná fotovoltaická elektrárna o výkonu 13,020 kWp využívá výhodné jihozápadní orientace a generuje velmi zajímavé zisky. Předpoklad výroby pro rok 2024 je téměř 11 kWh.

V 1NP jsou sklepní prostory o třech místnostech. Jedna z nich je využitá k umístění plynového kotle. Další dvě pak slouží k uložení trvanlivých potravin.
Na jižně orientovaném nádvoří je zbudováno příjemné posezení s výhledem na zahradní jezírko s okrasnými rybami a dále do prostorné zahrady.
V zahradě je množství vzrostlých ovocných stromů (jabloně, třešeň, višeň, švestky a ořešáky). Na zahradě stojí skleník pro pěstování zeleniny, dále je zde vlastní studna s rozvodem vody po celé zahradě. Na zahradě byl instalován systém robotické sekačky pomocí vodícího drátu (je možné dohodnout i odkup zánovní robotické sekačky Husqvarna).
Součástí nádvoří je i menší budova o několika místnostech. Tyto jsou využívány k ukládání zahradního nářadí a jako sklad sezonního nábytku.
Dům procházel v posledních letech důkladnou rekonstrukcí. Byly renovovány a v jedné místnosti položeny nové parkety. Jsou nové rozvody vody a jako poslední byla provedena kompletní instalace rozvodů elektřiny.
Dům je připojen k elektrické síti, vodovodnímu řadu, kanalizaci i dálkovému plynovodu. FVE má velmi výhodný tarif pro výkup.
Nemovitost je v aukci částečně vybavená.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

GPS: 49.302312935, 17.384151521

Prohlídka se bude konat 31.10.2024 od 15:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu pan Jakub Navrátil. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude.
Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži.