Prodej rodinného domu, Horní Krupá, 286 m2 (ID: 1482589)

Horní Krupá

5 512 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 269 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní Krupá
IDRD.HKR.148
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná286 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1042 m2
Garáž

Origo partneři v Horní Krupé

Popis

Společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nabízí Vám k prodeji tento rodinný dům k prodeji v malebné obci Horní Krupá. Tento cihlový patrový dům s devěti pokoji + kuchyň nabízí dostatek prostoru a pohodlí pro větší rodinu.

Užitná plocha domu činí 286 m² a nachází se na prostorném pozemku o rozloze 1042 m², což poskytuje dostatek místa pro relaxaci i různé venkovní aktivity.

Dům je ve velmi dobrém stavu a nabízí praktičnost spojenou s tradiční cihlovou konstrukcí. K Vašemu pohodlí přispívá také prostorná garáž rozlohou 36 m2 s montážní jámou pro dvě auta a dostatek úložného prostoru díky přítomnosti sklepů. Zahrada kolem domu nabízí klidné prostředí pro relaxaci po náročném dni. Energetická třída není uvedena, provozní náklady Vám sdělí makléř, který je kontaktní osobou u tohoto inzerátu.

V domě je nový kotel na tuhá paliva, navíc je přípojka. Dům je napojený na obecní vodovod. Odpadní voda je svedena
do septiku s přepadem do kanalizace. Ve spodní části pozemku teče potok, což umožňuje neomezeně zalévat zahradu i za velkého sucha.

Tato lokalita v Horní Krupé kombinuje klidné bydlení s možností dosahu do městské infrastruktury, což dává tomuto domu ideální polohu pro klidný, ale stále dostupný život.

Pokud Vás dům zaujal, neváhejte nám napsat nebo zavolat a rádi Vám vše ukážeme osobně. Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě. Pro více informací o této nemovitosti nás prosím kontaktujte.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
- konzultační servis,
- jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky a dalšími jazyky),
- právnický servis od AK Hafner & Partneři,
- servis daňové amortizace,
- kupony na slevu v top obchodech s nábytkem,
- stěhování,
- technika pro drobné úpravy,
- analýzy trhu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horní Krupé.