Prodej bytu 3+1, Velké Bílovice, Široká, 103 m2

Široká, Velké Bílovice

4 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 921 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠiroká, Velké Bílovice
ID5429
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná80 m2
Patro3. z 3
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha103 m2
Plocha zahrady152 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Garáž
Sklep

Origo partneři v Velkých Bílovicích

Popis

Prodej bytu 3 + 1, 80m² s balkonem 4m², 3.NP v bytovém domě ve Velkých Bílovicích. K bytu náleží dvě místnosti v suterénu o rozloze 13m² a 6,5m². K nemovitosti patří i oplocená zahrada 152 m² s ovocnými stromy. Součástí nemovitosti je také plechová garáž. Možné dojíždění do Brna a do Břeclavi.

BYT
Užitná plocha bytu je 80 m² s balkonem 4 m² a krásným výhledem do krajiny na Pálavu. Orientace obývacího pokoje a kuchyně s balkonem na jih směrem k zahrádce. Další dva pokoje na sever jsou také s výhledem do krajiny. 

Byt je udržovaný a částečně zrekonstruovaný. Okna v plastu - dvojsklo z roku 2002 + venkovní žaluzie. Nová kuchyň z roku 2018, nové dveře a zárubně, před rokem pořízen nový plynový kotel. V koupelně původní obklady a dlažba. WC samostatné.

Byt se nachází ve třetím patře bytového domu. Nejsou tedy slyšet kroky sousedů nad vámi . V domě je dohromady šest bytů. Dům je bez výtahu. Okna ve společných prostorech domu jsou nová.

Další výhodou je, že k němu náleží dvě místnosti v suterénu o velikosti 13 m² a 6,5 m².  Pokud potřebuje prostor na uložení věcí mimo byt, např. kola, větší věci, máte-li menší eshop, potřebujete dílničku... tak zde je ideální prostor.

ZAHRADA

Za domem je oplocená zahrada o výměře 152 m² s ovocnými stromy a s plechovou garáží.
Součástí nabídky je i možnost přikoupit políčko 937 m² s ovocnými stromy.
 
LOKALITA
 
Výhodou Velkých Bílovic je autobusové spojení do Podivína, které přímo navazuje na vlaky z Podivína do Brna, trasa Břeclav - Brno. Cesta z Podivína do Brna trvá vlakem 31 min. Dobrá je dostupnost i do Břeclavi.
Ve městě je veškerá občanská vybavenost  - MŠ, ZŠ, ZUŠ, zdravotní středisko, BUS, multifunkční sportovní areál, obchody.
 
Dům s bytem je v ulici Široká, v klidné části na kraji města Velké Bílovice. 
Přímo kolem domu vede cyklostezka. Velké Bílovice celkově nabízí několik okruhů pro cyklistiku i turistiku. Město, které má přibližně 3800 obyvatel obklopují vinice, sady ovocných stromů, meruněk a broskvoní.
--------------------------------- 
 Byt 3+1, 80 m² s balkonem 4m² v udržovaném bytovém domě
Částečně po rekonstrukci
Místnosti v suterénu 13 m² a 6,5 m²
Zahrada 152 m².
Osobní vlastnictví
3. patro bez výtahu
Průkaz energetické náročnosti E, podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Obecní vodovod, kanalizace, vlastní plynový kotel
Volný dle dohody. 
Cena uvedena bez provize RK
 --------------------------------- 
 Zaujala Vás nabídka, chcete ji sdílet s rodinou či přáteli, snadno se vracet k jejímu prohlížení ? Tato nemovitost má vlastní stránku. Více na:

https://karel-sulc.cz/byt-3-1-se-zahradou-velke-bilovice

Kontaktujte nás a přijďte na prohlídku. Těšíme se na Vás!

Pokud Vás nabídka zaujala, rád Vám nemovitost ukážu a odpovím na Vaše další dotazy.



 

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Velkých Bílovicích.