Prodej rodinného domu, Dětmarovice, 116 m2

Dětmarovice

3 621 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 257 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDětmarovice
ID5511
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná166 m2
Patro1.
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy128 m2
Podlahová plocha116 m2
Plocha nemovitosti1652 m2
Plocha zahrady1467 m2
PlynPlynovod
OdpadSeptik
TopeníLokální plynové
TelekomunikaceInternet
VodaMístní zdroj vody, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Dětmarovicích

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Dětmarovice, který se nachází na klidném a příjemném místě, ideálním pro pohodové bydlení. Dům je připraven k rekonstrukci, což vám dává jedinečnou příležitost vytvořit si domov podle vlastních představ. Již byly provedeny některé zásadní úpravy – vyměněná okna, nová elektroinstalace a plynové topení vytváří dobrý základ pro další renovace.

Pozemek o rozloze 1652 m² nabízí dostatek prostoru pro zahradu či další úpravy dle vašich potřeb. Na pozemku se nachází garáž s dílnou a také dostatek parkovacího stání. K dispozici je obecní vodovod, vlastní studna a jako řešení odpadu slouží tříkomorový septik.

Dům má skvělou dostupnost. Příjezd je po obecní cestě, v blízkosti se nachází autobusová zastávka a železniční stanice, což usnadňuje dopravní spojení. V okolí se nachází škola i školka, což ocení rodiny s dětmi.

Výhodou je také strategická poloha – dům leží nedaleko měst Karviná, Ostrava a Orlová, což vám umožní snadný přístup k veškerým službám, a přitom si zachováte klidné prostředí venkova.

Navíc vám rádi pomůžeme s financováním této nemovitosti, včetně poradenství ohledně dotací, které mohou rekonstrukci usnadnit a zlevnit. Tento rodinný dům představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají klidné bydlení s velkým potenciálem. Neváhejte a přijďte si jej prohlédnout!

BO! spolu tvoříme příběhy...

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dětmarovicích.