Prodej bytu 3+1, Ostrava, Zimmlerova, 65 m2

Zimmlerova, Ostrava-Jih

3 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 156 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZimmlerova, Ostrava-Jih
ID2278
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná65 m2
Patro4. z 8
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy364 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceBetonová, Asfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Origo partneři v Ostravě

Popis

Hledáte své bydlení pro rodinu a chcete být na okraji zástavby rodinných domů? Chcete mít zrekonstruovanou kuchyň, koupelnu, koukat na své zaparkované auto z lodžie a již nic neřešit? Jestli je tohle to, co právě hledáte, tak se pojďte podívat!

Nabízím vám byt po celkové rekonstrukci o dispozici 3+1 s výměrou 65 m2, který na vás čeká v Ostravě - Zábřehu. Byt se skládá z kuchyně, tří pokojů, koupelny, samostatného WC, chodby a lodžie. K bytu náleží sklep a za zmínku jistě také stojí dostatek parkovacích míst hned před domem.

Měsíční náklady na bydlení jsou 3800 Kč bez energií. Částka zahrnuje energie ve společných prostorách, ohřev teplé vody, vodu, vytápění, správa domu.

Byt je v osobním vlastnictví a připraven ihned k nastěhování.

V okolí můžete chodit na procházky, jezdit na kole - k Odře a jezu Zábřeh za 8 minut - a nebo zajít na hřiště. Ideální prostředí pro rodiny s dětmi. Další hřiště stojí přímo vedle domu. Samozřejmostí jsou škola a školka, potraviny - Hruška vedle domu, restaurace a jen 6 minuty jízdy k Avionu Shopping Park.

Dům má celkem 8 podlaží a jedná se o panelovou výstavbu, je vybaven výtahem. Byt se nachází ve 4 patře, což se odráží na nízkých nákladech na vytápění. Díky osobnímu vlastnictví, je možno byt snadno financovat hypotečním úvěrem, s kterým vám v případě zájmu rádi pomůžeme. Pokud zvažujete nové bydlení nebo jen koupi k investici, neváhejte mne kontaktovat a domluvíme si prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Ostravě.