Prodej vily, Baan Taling Ngam, Thajsko, 400 m2

Baan Taling Ngam, Thajsko

3 900 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize RK

Parametry domu

AdresaBaan Taling Ngam, Thajsko
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti400 m2

Origo partneři

Popis

Připravujeme výstavbu tří vil 4kk, 118m2, pozemek 400m2 - 490m2, na ostrově Koh Samui v Thajsku.
Kvalitní výstavba v klidné a zelené lokalitě
Jednotlivé parcely:
Parcela č. 1 má rozlohu 492 m² a cenu 6,4 milionu Bahtů.
Parcela č. 2 má rozlohu 400 m² a cenu 6,2 milionu Bahtů.
Parcela č. 3 má rozlohu 400 m² a cenu 6,2 milionu Bahtů.
ceny jsou uvedeny včetně výstavby vily o výměře 118 m2 včetně bazénu a terasy za ceny
Každá vila se pyšní prostornou plochou 180 m² a disponuje 3 ložnicemi a 3 koupelnami, čímž zaručuje komfortní ubytování pro celou rodinu.

Vysoce kvalitní materiály a promyšlený design zaručují luxusní a elegantní prostředí, které uspokojí i ty nejnáročnější klienty.

Možnost personalizace vám umožňuje vnést do vily svůj vlastní styl a vytvořit si tak jedinečný domov snů, který bude odrazem vaší osobnosti.

Soukromý bazén a parkovací místo dotváří komfortní a bezstarostný životní styl, který si budete moci naplno užívat.

Lokalita
Dům s bazénem se nachází v té nejzelenější části ostrova Taling Ngam a je pouhé 3 minuty od pláže, avšak v okolí se nachází řada služeb a obchodů, včetně restaurace, obchodu Seven Eleven a velkého trhu.
V ceně projektu jsou zahrnuty náklady na výstavbu domu, bazénu, obvodové zdi, příjezdové cesty a vybavení.
Pomůžeme vám nejen s vyřízením všech potřebných dokumentů pro koupi pozemku a zajistíme právní servis, ale po dokončení výstavby vám nabídneme i správu vily.

Návratnost
Vila je vhodná jak pro dlouhodobé bydlení, tak i pro krátkodobé pronájmy a nabízí zajímavou návratnost investice v rozmezí 8-9 let.

Dokončení
Výstavba domu bude dokončena do 8-9 měsíců od zaplacení zálohy a olatby budou prováděny ve splátkách v návaznosti na průběh stavby.

Lokalita
Taling Ngam je nejzelenější část ostrova Koh Samui a nachází se zde řada pláží, včetně pláže Taling Ngam, která je vzdálena pouhé 3 minuty chůze.

Vzdálenosti
pláž Taling Ngam: 1400 metrů (3 minuty)
trh a obchody: 2,9 kilometrů (6 minut)
Seven Eleven: 1,8 kilometrů (4 minuty)
centrum, přístav Nathon: 9,7 kilometrů (17 minut)
mezinárodní škola Greenacre: 6,1 kilometrů (9 minut)
pláž Lipa Noi: 4,5 kilometrů (10 minut)
gym Thajského boxu: 2,2 kilometrů (5 minut)
Možnost se podivat na virtuální prohlídku již postavené vzorové vily, rozdíl je pouze v tom, že nová vila bude mít o jednu ložnici více.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.