Prodej rodinného domu, Golčův Jeníkov, 682 m2

Golčův Jeníkov

3 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 632 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaGolčův Jeníkov
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti682 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Golčůvě Jeníkově

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 s pozemkem 682m2, v obci Golčův Jeníkov - Stupárovice, okr. Havlíčkův Brod (27km od Havlíčkova Brodu). Dům je určený k okamžitému bydlení, či následné rekonstrukci, včetně možnosti půdní vestavby. Dispozice domu - předsíň, chodba, kuchyň, obývací pokoj s krbovými kamny, ložnice, dětský pokoj, koupelna se sprchovým koutem, WC, spíž. Dále k domu náleží: prostorná dřevěná stodola, zděný venkovní sklep a velká slunná zahrada s výhledem do krajiny. Vytápění domu je plynovými kamny nebo lokálně krbová kamna na tuhá paliva, ohřev vody el. bojlerem. Dům má plastová okna a je do něho zavedena elektro. přípojka, voda z vlastní studny, včetně přípojky veřejného vodovodu, zaveden zemní plyn, kanalizace do septiku a trativodu. Dům je vhodný k trvalému bydlení i k rekreaci. V blízkém okolí se nachází cyklotrasy, lesy, pole, rybníky, Zámek Žleby, Ranč s možností vyjížďky na koních. Díky svému umístění na polosamotě nabízí skvělou možnost úniku od ruchu velkoměsta, zatímco dobrá dopravní dostupnost prostřednictvím vlaku a autobusové dopravy zajišťuje snadný přístup k potřebným službám a úřadům. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme.

Pokud Vás dům zaujal, neváhejte nám napsat nebo zavolat a rádi Vám vše ukážeme osobně. Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě. Pro více informací o této nemovitosti nebo sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte nebo vyplňte níže uvedený formulář, rádi Vám pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Golčůvě Jeníkově.