Prodej rodinného domu, Hošťálkovy, 1041 m2

Hošťálkovy

3 290 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 15 679 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHošťálkovy
ID00243
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1041 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Hošťálkovech

Popis

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům nebo chalupu v obci Hošťálkovy u Krnova. Obec je umístěna v údolí, které je obklopeno loukami a lesy. Ve vzdálenosti pěti kilometrů od domu je umístěn lyžařský vlek Vraclávek. V obci je významná památka zámek Hoštálkovy, na kterém probíhá rozsáhlá rekonstrukce s nově vybudovanou kavárnou, prohlídkovými trasami a spoustou jiných atrakcí. U domu je rovněž nové hřiště s možností hraní tenisu, fotbalu atd. V neposlední řadě je v okolí spousta cyklostezek.

Samotný dům je rohový s přízemním patrem, kde je umístěna velká garáž (může s ní vzniknout klubovna), prádelna a spižírna. V patře je pak umístěna kuchyně s jídelnou, prostorná chodba, toaleta, obývací pokoj a velká zastřešené venkovní terasa s výhledem do zeleného lesa. V druhém patře jsou tři ložnice a koupelna s vanou.

Dům je po částečné rekonstrukci, kdy se dělala nová koupelna a otopná soustava, jinak je v původním stavu.

Vytápění primárně zajišťuje novým kotlem na tuhá paliva. Voda je přes obecní vodovod. dům je odkanalizován do obecní kanalizace.

Velkou předností domu je, že je rohový. Má tedy největší zahradu ze všech sousedních řadových domů. Pozemek je rovinný a má cca. 1000 m2. Na pozemku se nachází zastřešená dřevěná pergola a v zadní části zázemí pro slepice.

Hledáte li cenově dostupné vlastní rodinné bydlení nebo chalupu, která je prakticky bezúdržbová, je toto nemovitost určena právě pro Vás. Pro bližší informace jsem Vám k dispozici.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hošťálkovech.