Prodej rodinného domu, Znojmo, Křížovnická, 1001 m2

Křížovnická, Znojmo

7 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu
Hypotéka od 38 078 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKřížovnická, Znojmo
ID243
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1001 m2

Origo partneři v Znojmu

Popis

Nabízíme k prodeji krásný dům po rozsáhlé rekonstrukci s dispozicí 5+kk na ulici Křížovnická na Hradišti ve Znojmě.

Dům s podlahovou plochou 162 m2 má dvě obytná patra, vinný sklep s výměrou cca. 18 m2 přístupný z přízemí a dále předzahrádku, útulný dvůr, hospodářské stavení s kreativními možnostmi využití a velikou zahradu s výhledem na Znojmo, vše na pozemcích o celkové výměře 1001 m2.

V rámci rekonstrukce proběhla výměna střechy včetně izolace, zateplení, laťování a střešní krytiny. Podkroví bylo nově celé vybudováno. Nové jsou veškeré rozvody elektřiny, vody, plynu a topení, okna, osvětlení, podlahy atd. V přízemí najdete již hotovou funkční koupelnu, přípravenou místnost pro umístění kuchyňské linky, v podkroví je koupelna také připravena na umístění zařízovacích předmětů.

Ve všech oknech v přízemí jsou provedeny přípravy na umístění venkovních rolet nebo žaluzií, připravena je již také elektroinstalace pro napojení fotovoltaických panelů. Rekonstrukce se dotkla snad všech součástí domu, ale také i venkovních staveb, viz. pergola, chodníky, atd.

Podlahová plocha přízemí: 86,9 m2
Podlahová plocha podkroví: 75,9 m2 + 5,1 m2 terasa s výhledem na NP Podyjí
Vinný sklep: 18 m2
Pozemek s domem, předzahrádkou, dvorem a hospodářských stavením: 342 m2
Pozemek zahrady: 659 m2
viz. projektová dokumentace

Lokalita Hradiště nabízí příjemné a nerušené bydlení na samém okraji Národního parku Podyjí spolu s dobrou dostupností do centra Znojma. Najdete zde základní občanskou vybavenost, vše ostatní lze najít na ulici Pražská v dojezdové vzdálosti do 3 minut od domu.

Dům je hotov, je potřeba si pouze dotvořit několik věcí dle vlastních preferencí, jako např. koupelna v podkroví nebo kuchyňská linka. Zahrada i dvorek poskytují velmi široké možnosti využití a je jen na Vás, jak kreativní budete.

Štítek energetické náročnosti se zpracovává. Pokud byste koupi řešili hypotečním úvěrem, jsme schopni Vám připravit s našimi partnery opravdu nadstandardní a individuální podmínky financování.

Velice doporučujeme se na dům přijít podívat, jen tak budete opravdu schopni docenit jeho kouzlo a teprve potom si budete moci opravdu říct, jestli je to to pravé místo pro Vás nový domov.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Znojmu.