Prodej rodinného domu, Krupka, Slunečná, 103 m2

Slunečná, Krupka, Vrchoslav

9 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 44 321 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Náklady na bydlení3000
AdresaSlunečná, Krupka, Vrchoslav
ID00154
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná97 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy292 m2
Podlahová plocha103 m2
Plocha nemovitosti1509 m2
Plocha nebytových prostor20 m2
Plocha zahrady1217 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti112 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Výtah

Origo partneři v Krupce

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Hledáte ideální rodinné bydlení? Tento prostorný dům s užitnou plochou 97 m2 se nachází v klidné lokalitě Krupka Vrchoslav v dynamicky se rozvíjející lokalitě známé jako Slunečná. Lokalita a dům nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný rodinný život.

Hlavní přednosti:

Moderní technologie: Vytápění domu je zajištěno efektivním tepelným čerpadlem, které šetří vaše náklady na energie s aktuálními měsíčními zálohami na vytápění ve výši 3.000 Kč. I díky tomu energeticky patří dům do kategorie "B" - velmi úsporný. Dům je navíc vybaven chytrou domácností, kterou snadno ovládnete z pohodlí vašeho gauče nebo z kanceláře.

Kvalitní konstrukce: Zděná, zateplená stavba se střešní krytinou z pálených tašek a izolačními trojskly vám zajistí ekonomický provoz a klid. Okna směřující do zahrady jsou osazena předokenními žaluziemi.

Praktické vybavení: Garáž s dálkově ovládanými sekčnímu vraty a zastřešení pro 2 vozy poskytují dostatek místa pro vaše plechové miláčky. Elektricky ovládaná vjezdová brána usnadňuje příjezd a odjezd.

Zahrada s potenciálem: Pozemek je ideálního tvaru širokého obdélníku, a bude perfektním místem pro vaší vlastní realizaci zahrady, o které sníte. Na pozemku se nachází připravený prostor pro bazén – ideální pro letní osvěžení a rodinné grilovačky. Zahrada je místo, kde si můžete splnit své sny o odpočinku a zábavě.

Úložné prostory: Úložné prostory najdete v půdním prostoru v domě, tak v garáži a prostoru nad garáží.

Lokalita: Tento dům je skvělou volbou pro rodiny, které hledají kombinaci moderního bydlení a klidné lokality. Ve vzdálenosti do 2 km najdete základní i mateřskou školu, potraviny, lékaře a další. Sezónní kavárnu jen pár metrů od domu.

Přijměte pozvání k osobní prohlídce domu, který může být vaším novým domovem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krupce.