Pronájem bytu 2+1, Krnov - Pod Cvilínem, Vaškova, 48 m2

Vaškova, Pod Cvilínem

10 000 Kč
/za měsíc
bez poplatků, + provize RK, služby včetně energií
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVaškova, Pod Cvilínem
ID241
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná48 m2
Patro2.
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha48 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti267 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Krnově

Popis

Nabízíme k pronájmu velmi pěkný byt po rekonstrukci o vel. 2+1 a výměře 48 m2. Nachází se ve 2. NP cihlového domu po revitalizaci, na adrese Vaškova 11 v Krnově. K bytu náleží sklep o výměře 14 m2, k dispozici je také půda. V roce 2019 byla provedena kompletní rekonstrukce bytu, zahrnující výměnu rozvodů elektřiny a vody, nových dveří, provedení nových omítek, výměnu podlahy za vinylovou či dlažbu. Pro vytápění a ohřev vody slouží nový plynový kotel, umístěný v koupelně. Okna byla vyměněna před 10 lety za plastová, dvojskla. Součástí bytu je vstupní chodba, kuchyň, koupelna s WC a 2 samostatné pokoje. Kuchyň disponuje kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, elektrickou troubou, digestoří a pračkou. K využití je ostrůvek, jídelní stůl a 5 židlí. Lednice není součástí vybavení. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem se skříňkou a zrcadlem, topným žebříkem a WC, na podlaze je položena dlažba. Součástí vybavení bytu je nábytek na míru, obývací stěna, sedací souprava, konferenční stolek, v ložnici dvoupostel a šatní skříň.
Měsíční nájemné činí desettisíc Kč, poplatky za služby včetně energií, internetu a TV jsou ve výši čtyřtisícpětset Kč. Vratná kauce 2 nájmy, provize RK 1 nájem. Byt je volný k nastěhování od listopadu 2024. Majitel požaduje zaměstnané nájemníky.
Pro další informace nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Krnově.