Prodej rodinného domu, Horní Planá, 215 m2

Horní Planá, okres český krumlov

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní Planá, okres český krumlov
ID919394
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná214 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy199 m2
Podlahová plocha215 m2
Plocha nemovitosti1368 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti114 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadSeptik
VodaMístní zdroj vody
Garáž
Výtah

Origo partneři v Horní Plané

Popis

Představujeme Vám tento výjimečný rozestavěný rodinný dům, v nádherné lokalitě v přírodě - Hodňov, Horní Planá.

Novostavba usedlosti je velkoryse navržena o dispozici 5+kk a je rozdělena do dvou nadzemních podlaží. V přízemí objektu naleznete garáž, zádveří, koupelnu, samostatné WC, technickou místnost, dvě ložnice a ohromný obývací pokoj s kuchyní a vstupem na terasu. V podkroví prostor navazuje na další dvě ložnice, balkon a druhou koupelnu. Vzhledem k otevřené galerii a zvýšeným podhledům působí dům majestátním dojmem plným přirozeného světla.

Dům se pyšní portály s panoramatickými okny, která otevírají úchvatné výhledy do okolní krajiny, což dělá z této nemovitosti unikátní místo pro milovníky přírody a klidu. Velký pozemek o celkové rozloze 1368 m² poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek a zábavu na čerstvém vzduchu, ať už při zahradních večírcích, grilování nebo jen při relaxaci pod širým nebem.

Objekt je nyní ve fázi pokročilé výstavby, což novým majitelům dává jedinečnou možnost upravit interiér a exteriér podle vlastních představ a potřeb. Jedná se o zděnou novostavbu z pálených keramických tvárnic P+D, hotové rozvody, vnitřní omítky, střešní krytina, nadkrokevní izolace, podlahové vytápění, krb, velkoformátové obklady, dlažby, příprava na TČ. Na pozemku je vlastní vrt a tříkomorový septik s filtrem, dále přípojka el. Přístup po obecní zpevněné komunikaci.

Projekt je umístěn u lesa, obklopený nádhernou šumavskou scenérií, a zaručuje nejen dokonalé bydlení, ale také jedinečný rekreační zážitek. V okolí je Lipenská nádrž, rybník Olšina, nebo újezd Boletice, kde budete mít k dispozici veškeré outdoorové aktivity po celý rok. V blízké Horní Plané je dostupná veškerá občanská vybavenost.

• Luxusní novostavba v pokročilé fázi výstavby

• Top lokalita v soukromí a přírodě

• Možnost úpravy dle svých požadavků

• Velký pozemek

• Rekreační aktivity v okolí

Toto je ojedinělá nabídka domu na Lipně. Pořiďte si nové rodinné sídlo v soukromé lokalitě v krásné přírodě a kontaktujte specialistu na investice v Lipenské lokalitě pro více informací, popřípadě si domluvte nezávaznou prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horní Plané.