Prodej rodinného domu, Chrustenice, 651 m2

Chrustenice

11 900 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize a právních služeb
Hypotéka od 56 712 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChrustenice
IDNSSL5643
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti651 m2

Origo partneři v Chrustenicích

Popis

Nabízíme vám k prodeji přízemní rodinný domek s mírně svažitým pozemkem, situovaný v klidné části obce, vedle lesa. Pokud jste milovníky přírody a oceníte klid a soukromí, může být tato nemovitost právě tím co hledáte.

Dům byl zkolaudován v roce 2016 a nabídne vám komfortní a energeticky úsporné bydlení. Jeho velkou výhodou je, že kromě stávající užitné plochy 96 m2 je zde možnost využít ještě prostory v podkroví, kde je přivedená voda, odpady a elektřina. Po úpravách by zde mohlo vzniknout bydlení o dispozici 2+kk. Do podkroví je aktuálně přístup pouze po dřevěných vyklápěcích schodech.

Interiér domu působí velmi příjemným a vzdušným dojmem. Ústředním bodem domácnosti je prostorný obývací pokoj s krbovými kamny a velmi hezkou, decentní kuchyňskou linkou, vybavenou designovými spotřebiči. Prostory jsou útulné a díky světlému odstínu vinylové podlahy působí ještě prostorněji a světleji, což interiéru dodává moderní a svěží atmosféru.

Z obývacího pokoje je vstup na terasu, kde si můžete pohodlně umístit zahradní nábytek a užívat si tak nerušené relaxace, s výhledem na přilehlý les. Zahrada je osazená okrasnými dřevinami a díky živému plotu zaručuje pocit soukromí. Je zde umístěný menší zahradní domek, k dispozici je ohniště a díky volnému prostoru si zde najde své místo i bazén. K zavlažování zahrady je využívána jímka o obsahu 5 m3.

Jak už bylo zmíněno, dům disponuje prostorným obývacím pokojem, propojeným s kuchyní, třemi dalšími pokoji, koupelnou s vanou a toaletou, technickou místností a velkorysým zádveřím. Rozměry jednotlivých místností: OP 22,93 m2, kuchyně 12,35 m2, chodba 13,58 m2, pokoje 12,47 m2; 11,73 m2; 11,20 m2, koupelna +WC 6,75 m2, technická místnost 4,66 m2, terasa 27,93 m2 (orientační rozměry lze vyčíst i z přiložené video prezentace).

Východozápadní orientaci nemovitosti oceníte především během horkých letních dnů, kdy se zde můžete těšit na příjemný stín v odpoledních hodinách a zároveň si vychutnat ranní slunce.

Dům je zateplený 10 cm polystyrenem, jsou zde tříkomorová plastová okna, půdní prostory zatepleny skelnou vatou. Nemovitost je vytápěna plynovým kotlem v provedení turbo s vestavěným zásobníkem TUV. Alternativou jsou krbová kamna s teplovodním výměníkem, který však momentálně není připojen k topné soustavě. V obývacím pokoji, kuchyni a koupelně je podlahové vytápění.

Podrobné vyúčtování za spotřebu energií vám ráda poskytnu na vyžádání. PENB třída B. V obci je mateřská školka, prodejna COOP, hřiště, dětské hřiště a místní hospůdka. Ostatní občanská vybavenost je v přilehlé obci Loděnice, která je v pěší vzdálenosti. Je zde škola, mateřská škola, restaurace, pošta, lékárna, obvodní lékař, zubař, prodejna Tesco Expres, Pekařství a další.

Tento dům určitě stojí za vaši pozornost a prohlídku! Neváhejte mě kontaktovat s jakýmikoliv dotazy nebo pro domluvení termínu prohlídky. Ráda vám s čímkoliv pomůžu a poradím i s financováním hypotečním úvěrem. Těším se

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chrustenicích.