Prodej bytu 4+kk, Praha - Smíchov, U Plátenice

U Plátenice, Praha 5 - Smíchov

42 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 204 449 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaU Plátenice, Praha 5 - Smíchov
ID28033
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž
Terasa

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Tento luxusní penthouse s přímým přístupem z výtahu a prostornou jihovýchodní terasou, která nabízí úchvatný výhled na Prahu, je součástí moderního rezidenčního projektu umístěného v prestižní vilové čtvrti Na Hřebenkách, v žádané lokalitě Prahy 5.

Nachází se v nejvyšším patře budovy. Interiér bytu je rozvržen tak, aby poskytoval maximální komfort a luxus. Hlavní obytná část je otevřená a prostorná, zahrnující obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je plně vybaven spotřebiči Miele včetně vinotéky a pracovní deskou z Technistone. Součástí bytu je také ložnice s en-suite koupelnou a walk-in šatnou s přípojkou na pračku, další koupelna, dvě multifunkční místnosti, které jsou momentálně využívány jako domácí kino a posilovna, a vstupní hala s přímým výstupem z výtahu.

Jedinečnost této nemovitosti podtrhují prvky, jako jsou velkoformátová okna s elektricky ovládanými předokenními žaluziemi, klimatizace ve všech místnostech, vyhřívané podlahy v koupelnách a systém inteligentní domácnosti Crestron. Komfort je dále zvýrazněn podlahovými konvektory napojenými na centrální domovní kotelnu a bezpečnostními vstupními dveřmi. K absolutní relaxaci slouží slunná terasa s vířivkou a saunou, která poskytuje dokonalé soukromí a relaxaci po náročném dni.

Tento byt je součástí komorního projektu z roku 2009 s pouhými 17 bytovými jednotkami, přičemž nabízený byt je jediný na celém patře, což zajišťuje maximální soukromí. K bytu náleží dvě garážová stání a prostorný sklep.

Lokalita na pomezí Prahy 5 a 6 je ideální pro ty, kteří hledají klid, přírodu a snadnou dostupnost centra. V blízkosti jsou oblíbené parky Ladronka a Petřínské sady, které lákají k procházkám, stejně jako zahrada Klamovka a park Sacré Coeur. V okolí je široká nabídka škol, včetně mezinárodních institucí, a vynikající dopravní dostupnost – autobusová zastávka je jen pár kroků od domu a automobilisté ocení snadný přístup k tunelovému komplexu.

Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít! Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku této exkluzivní nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 5.